• +18
  • Bugünün Soruları Benden 💋❤️‍🔥

• [silindi]

• Düzenlendi

mavikelebekk__ evlenmeden once sacimi baglayana kadar kolum kopardi ama simdi tek elle baglarim o kadar az kafami kasisam sacim dokulur

mavikelebekk__ 1 Bence erkekler de kadınlar da konuşur ama iki taraf da karşı tarafın daha çok konuştuğunu düşünür 😅
    2 Eşim daha çok konuşur. Ben konuştuğum zaman çok etkileniyor hemen boşalıyor. O zaman da ben hicbisey anlamıyorum. O yüzden bilerek konuşmuyorum. Ama bazen de dayanamıyorum. 💃💃💃
    3 Popoma şaplak, saçımı çekerek şey yapması, ateşli bir şekilde öpmesi…

mavikelebekk__ 1 bence kadınlar daha fazla konuşuyor erkekler genelde futbol falan konu bulabiliyo herhalde
    2 ikimizde konuşuruz hatta bazen ailevi meseleleri bile
    3 sekste göğüslerimden tuttması

mavikelebekk__ bence erkeklerde kadınlarda konuşuyor ☺️
    İkimizde konusuruz konuşarak daha çok azıyoruz 😋
    Saçlarımı topluyor boynumu öperek ve çekiyor pozisyon da bayılıyorum ❤️

mavikelebekk__ 1kadinlar
    2 ben konuşurum ama eşim çok zor konusur
    3 pek çok fantaziyi hayal dünyamda seviyorum hiç uygulamaya dokmedim :(

mavikelebekk__

1. Kadınlar 🤣
    2. Ben konuşmayı çok severim ama eşim biraz put görevi yapar 🤣
    3. Geçen çamaşır asarken birden soyunup orda ilişkiye girdik hoşuma gitmişti

mavikelebekk__

1: Bence kadınlar daha çok konuşur
    2: Ben konuşmayı severim ama eşim hiç sevmez bana göre duyguların kelimelere dökülüp daha sonrla tenlerimizle De bunu güçlendirmeliyiz yoksa eşim tak fişi bitir işi sıfır romantiklik
    3: kız daha uygulamayı yeni indirdim öyle waaoa diyecegim bişey olmadı fantazisel bakalım ilerde 😂😂😂allah bizede nasip ederse 😂
    Bu arada peridenin müptelası oldum her posta bişeyler yazma istegi var hangi konu olursa olsun sanki burdaki herkes hem yakın arkadaşım hemde En büyük sırrımı verip ardına bile bakmadan güvenecek gizlilikte 😂

Enerciii Ay bende öyleyim. Yeni indirdim uygulamayı. İlişkimize renk geldi 😁
      Normal hayatım da bı arkadaşimla böyle muhabbetleri konuşurum o da şehirler farklı arada sırada telefonlaşırız. Fakat burda senin decdedigin gibi herkes en yakın arkadaşim gibi çok güzel 🥰

1: bence en çok kadınlar konuşuruz.:D
        2: ikimiz de pek konuşmayız ben konuşmak istiyorum aslında ama daha yeni yeni açılmaya çalışıyorum buradan öğreniyorum :D bişey bilmiyomuşum meğer sjfj 16 yasında evlenen iki oğlum var şuan 21 yaşndaym :)
        3: dudaktan öpüşürken vajinamı parmaklaması hoşuma gider..

mavikelebekk__ 1.Kesinlikle kadınlar daha çok konuşur diye düşünüyorum
        2.Sevişirken kocama ne kadar iyi yaptığını söyler daha çok gaza getiririm 🤪
        3.Ayrım yapamadım adamın dokunmasına bile eriyip bittiğim için 😄

1- en çok kadınlar konuşur bence
        2- sesler çıkarırız biz genelde inleriz. O bile yeter 🥰
        3- cowboy girl pozisyonundayken göğüslerimi tutması ve doggydeykem de kalçalarıma vurması 😋

1- Burayı gördükten sonra kadınlar 🤣
        2- Tahrik edici sözler söylerim
        3- göğüslerime çikolata sürüp yalaması 🙈🙈

Darıca Nenehatundan bana sırdaş olacak birileri varmı.

cekicii kız oda mı bi uygulama aman zatrn orayada yetişemem uygulamaysa ancak burası denk geliyor 😂