[silindi]
- Düzenlendi
mavikelebekk__ evlenmeden once sacimi baglayana kadar kolum kopardi ama simdi tek elle baglarim o kadar az kafami kasisam sacim dokulur
mavikelebekk__ evlenmeden once sacimi baglayana kadar kolum kopardi ama simdi tek elle baglarim o kadar az kafami kasisam sacim dokulur
mavikelebekk__ işte erkekler pek konuşmuyor ki okuyalım ben bi tek ona denk geldim bugüne kadar tabi bizimki evli olduğu için öyle geyikler çok yapamıyorlar,bekar grupları tahmin edemiyorum ama…
Medusa Orası doğru tâbi 🥰
mavikelebekk__ 1 Bence erkekler de kadınlar da konuşur ama iki taraf da karşı tarafın daha çok konuştuğunu düşünür 😅
2 Eşim daha çok konuşur. Ben konuştuğum zaman çok etkileniyor hemen boşalıyor. O zaman da ben hicbisey anlamıyorum. O yüzden bilerek konuşmuyorum. Ama bazen de dayanamıyorum. 💃💃💃
3 Popoma şaplak, saçımı çekerek şey yapması, ateşli bir şekilde öpmesi…
mavikelebekk__ 1 bence kadınlar daha fazla konuşuyor erkekler genelde futbol falan konu bulabiliyo herhalde
2 ikimizde konuşuruz hatta bazen ailevi meseleleri bile
3 sekste göğüslerimden tuttması
mavikelebekk__ bence erkeklerde kadınlarda konuşuyor ☺️
İkimizde konusuruz konuşarak daha çok azıyoruz 😋
Saçlarımı topluyor boynumu öperek ve çekiyor pozisyon da bayılıyorum ❤️
mavikelebekk__ 1kadinlar
2 ben konuşurum ama eşim çok zor konusur
3 pek çok fantaziyi hayal dünyamda seviyorum hiç uygulamaya dokmedim :(
1: Bence kadınlar daha çok konuşur
2: Ben konuşmayı severim ama eşim hiç sevmez bana göre duyguların kelimelere dökülüp daha sonrla tenlerimizle De bunu güçlendirmeliyiz yoksa eşim tak fişi bitir işi sıfır romantiklik
3: kız daha uygulamayı yeni indirdim öyle waaoa diyecegim bişey olmadı fantazisel bakalım ilerde 😂😂😂allah bizede nasip ederse 😂
Bu arada peridenin müptelası oldum her posta bişeyler yazma istegi var hangi konu olursa olsun sanki burdaki herkes hem yakın arkadaşım hemde En büyük sırrımı verip ardına bile bakmadan güvenecek gizlilikte 😂
Enerciii Ay bende öyleyim. Yeni indirdim uygulamayı. İlişkimize renk geldi 😁
Normal hayatım da bı arkadaşimla böyle muhabbetleri konuşurum o da şehirler farklı arada sırada telefonlaşırız. Fakat burda senin decdedigin gibi herkes en yakın arkadaşim gibi çok güzel 🥰
mavikelebekk__ kesinlikle öyle burası bir harikaymış 🔥🥰🥰
1: bence en çok kadınlar konuşuruz.:D
2: ikimiz de pek konuşmayız ben konuşmak istiyorum aslında ama daha yeni yeni açılmaya çalışıyorum buradan öğreniyorum :D bişey bilmiyomuşum meğer sjfj 16 yasında evlenen iki oğlum var şuan 21 yaşndaym :)
3: dudaktan öpüşürken vajinamı parmaklaması hoşuma gider..
mavikelebekk__ 1.Kesinlikle kadınlar daha çok konuşur diye düşünüyorum
2.Sevişirken kocama ne kadar iyi yaptığını söyler daha çok gaza getiririm 🤪
3.Ayrım yapamadım adamın dokunmasına bile eriyip bittiğim için 😄
1- en çok kadınlar konuşur bence
2- sesler çıkarırız biz genelde inleriz. O bile yeter 🥰
3- cowboy girl pozisyonundayken göğüslerimi tutması ve doggydeykem de kalçalarıma vurması 😋
1- Burayı gördükten sonra kadınlar 🤣
2- Tahrik edici sözler söylerim
3- göğüslerime çikolata sürüp yalaması 🙈🙈
Yeterki Sex olsun her saniyesi her pozisyonu güzeldir bence.
Darıca Nenehatundan bana sırdaş olacak birileri varmı.