guzelanne mavikelebekk__ hiç sanmam bence baya açık konuşuyor onlarda.Yani evli olup kendini bilen konuşmaz ama sevgilisiyle cinsel yaşamı olanlar gayette anlatıyorlarmış 3 posta attım her yerim ağrıyor yoruldum sabaha kadar s.k s.k anca doyduk falan diye 😒
guzelanne mavikelebekk__ çok daha fazlası bence ama ben bu kadarını biliyorum 😃 erkekler gurur duyuyor bunları anlatınca 😄
Women mavikelebekk__ kadınlar daha çok konuşuyor😂 Erkekler kadınları hakkında konuşmazlar birbirlerine karşı, diger tarafın karısını öyle hayal etmesin diye.
ipek2022 Women aynen öyle düşünüyorum bende kimse karısını başka birisi arzulasın istemez Ama kadın erkek yüzde 50 diye düşünüyorum konuşuyorlar
Etipetito Bir Kaç kişi erkekler daha çok cinsellik konuşur demiş vala arkadaşlarıyla cinsellik konuşuan adamın evliliğinden şüphe duyarım ne kadar saçma başka birine karımla şöyle yaptık böyle yaptık demesi (Bekar değillerse)
ipek2022 Etipetito bence arkadaşlar genel olarak söylemişler eşlerinden bahsetmemişler Tabikide kimsenin kocası arkadaşlarıyla kendi karısını konuşmaz Erkeklerde çok dedikodu yapar evli olup sağa sola giden erkekler .bekarlarlar fark etmez
Women ipek2022 Ben erkeklerin konuştuğunu düşünmüyorum. Burda anonim olduğu için kadınlar da konuşuyor. Ama normalde.kimsenin cinsel.hayatini dinlemem konuşmam da iğrenç geliyor bana da 🤭
Etipetito ipek2022 Yok bekar olsa normal zaten evli olupta öyle konuşanlarda normal evlilik değildir zaten
enerciiiii Ben başka birsey sormak istiyorum ya mesela önceden eşimin vücudumu yaşamasının hoşlanırdım ama şu an rahatsız oluyorum midem bulanıyor istemiyorum öpüşürken dilinin deymesi hatta öpüşmek bile neden böyle acaba
mavikelebekk__ ipek2022 Knka şimdi yüzyüze başka burdan başka. Bende normalde kimseyle konuşmam ıyyy dinleyememde @Women da o anlamda söylemiş
Women ipek2022 Yüz yüze farklı onu kastettim. Düşünsene en yakın gelip nasıl sevistiklerine, ne giydigine kadar anlatıyor. Kimse zihnimde öyle canlansın öyle bilmek istemiyorum. 😂
Women etoile Tanıdığım insanın yüzüme bakarak seks hayatını dinlemek iğrenç tabiki. Kendisini de eşinide o halde anlatmak, insanın hayal etmese bile o an zihninde canlanıyor. Bilmek istemiyorum kimsenin mahremini, zevkini
etoile Women ben dinledim hiç te zihnimde kalmadı 😂 çok rykilenmedim yani himm diyip geçtim. Hiçte igrenmedim
ayipolmasinama mavikelebekk__ 1- evli olan kocalar dışarda asla cinsellik konuşmuyorlar, aksine kadınlar yan yana gelince hemen yatak odası muhabbeti açıyorlar 2- çok yükseldiğim zaman çok azdırıcı şeyler söylüyorum seks sırasında eşim çok konuşmaz 3- fanteziye karar veremedim bana yaptığı herşeyi çok seviyorum ama seks sırasında birden beni kalçalarımdan tutup pozisyon değiştirmesi en sevdiğim olayımız olabilir 🔥