Kızlar bugün ikinci günüm oğlumu sütten kestim göğüslerim şişti ve acaip ağrıyor sızlıyor ağrısını hafifleticek bir öneriniz varmı?
Sütten Kesme Göğüs Ağrısı
Etipetito Bı anda tamamenmi kestin yani. Benim iki çocuğum var ikisinide ilk bırakmam da sabah gece emzirdim aynı zamanda da biberon verdim, sonra sadece gece emzirerk bıraktım. Öyle daha mantıklı bence.
mavikelebekk__ Bende isterdim azaltarak bırakmayı ama başaramadık maalesef ya hep vericektim ya hiç oğlum hep istiyor çünkü memeye çok düşkün çok seven bir bebek😕
Etipetito Göğsün çok sertleştiyse ütüyle bı havluyu ısıtıp göğsüne koyabilirsin ben süt çok birikince öyle yapiyordum
mavikelebekk__ işe yaruyormu canım çok sağol şimdiden deniycem
Etipetito Evet çok yarıyor ama biraz uzun yap bir kere yapma yani kesin etkisini göreceksin 🥰
mavikelebekk__ Tamam canım ☺🥰
Etipetito merhaba bende direk bırakma gibi bir hata yaptım ama ağrıdan ölüyordum sağlık ocağındaki doktorumuz bir anda olmaz sağım yap ama göğsü tamamen boşaltamadan dedi,öyle süt üretmez ama seni rahatlatır öyle yaptım bir süre ve sağdıktan sonra soğuk lahana koydum öyle öyle azaldı ve parol vermişti.Eğer sağmazsanız mastit olur daha çok ağrı çekersiniz kolaylıklar dilerim
Etipetito Ben yavaştan azalttım. Cuma gününden beri hiç vermiyorum. Benim de göğsüm şişti biraz boşalttım. Doktorum sütün gerçi çekilmesi için dostinex ilaç verdi. İsterseniz araştırıp kullanabilirsiniz. Duygusal olarak insanı evet etkiliyor. Benim bebeğim de düşkündü. Ama yapacak birşey yok. İlla ki bir gün memeyi bırakacaklardı. Kendinizi üzmemeye çalışın. Geçmiş olsun 🌸