• Öneri
  • Sütten Kesme Göğüs Ağrısı

Kızlar bugün ikinci günüm oğlumu sütten kestim göğüslerim şişti ve acaip ağrıyor sızlıyor ağrısını hafifleticek bir öneriniz varmı?

Etipetito Bı anda tamamenmi kestin yani. Benim iki çocuğum var ikisinide ilk bırakmam da sabah gece emzirdim aynı zamanda da biberon verdim, sonra sadece gece emzirerk bıraktım. Öyle daha mantıklı bence.

Etipetito canım ılık suyla yıka hafif hafif elinle saf cok rahat edeceksin 3 güne geçiyor agrısı 1 saate bir ılık suyla ova ova yıka sağ elinle rhaatlatıryoe

mavikelebekk__ Bende isterdim azaltarak bırakmayı ama başaramadık maalesef ya hep vericektim ya hiç oğlum hep istiyor çünkü memeye çok düşkün çok seven bir bebek😕

lnr234 Dün sabah başladım bugün gece yarısı uyandım baktım ki şişmiş ve ağrıyorlar daha bugün birinci günüm sayılır 2 gün daha nasıl dayanicam bilmiyorum dediğini yapıcam canım çok sağolasın ☺❤

Etipetito Göğsün çok sertleştiyse ütüyle bı havluyu ısıtıp göğsüne koyabilirsin ben süt çok birikince öyle yapiyordum

Etipetito bol bol soğuk kompres ılık su falan düşünüyüm deme süt kanallarını açar ılık su çok darda kalırsan mastit olursa sağım yap ama mecbur kalmadıkça sağımda yapma

Eskobar Sağım yapmıyorum çok ağrıyor dokunamıyorum ama kendiliğinden süt akıyor 🥺

Etipetito merhaba bende direk bırakma gibi bir hata yaptım ama ağrıdan ölüyordum sağlık ocağındaki doktorumuz bir anda olmaz sağım yap ama göğsü tamamen boşaltamadan dedi,öyle süt üretmez ama seni rahatlatır öyle yaptım bir süre ve sağdıktan sonra soğuk lahana koydum öyle öyle azaldı ve parol vermişti.Eğer sağmazsanız mastit olur daha çok ağrı çekersiniz kolaylıklar dilerim

Asya35 Çok teşekkür ederim ama zaten sütüm kendiliğinden akıyor o yeterli Olur sanırım ama ağrıdan da ölüyorum çok kötü Çocuğumda sütten kestiğim için durmuyor onuda kucağıma alıp ilgilenemiyorum 😕

Etipetito çok zor oluyor bir ay çektim herkeste aynı uzunluk olmaz tabi,bol sabır diliyorum inşallah çabucak biter

Asya35 oğlun enmiyor artık açıp öpüyor okşuyor kokluyor artik içmek istememesi çok zoruma gitti ona bakınca ağlayasım geliyor 🥺açıp kafasını üstüne koyup koklayarak uykuya dalıyor çok severdi 😔göğüslerim hâlâ çok şiş ve çok ağrıyor

Etipetito ilk başlarda bende duygusal olarak çok kötüydüm ama zamanla geçiyor 🥺 dediğim gibi bence biraz sağım yaparsan rahatlar tamamen boşaltmadan, doktor tavsiyesiyle öyle atlattım

Etipetito Ben yavaştan azalttım. Cuma gününden beri hiç vermiyorum. Benim de göğsüm şişti biraz boşalttım. Doktorum sütün gerçi çekilmesi için dostinex ilaç verdi. İsterseniz araştırıp kullanabilirsiniz. Duygusal olarak insanı evet etkiliyor. Benim bebeğim de düşkündü. Ama yapacak birşey yok. İlla ki bir gün memeyi bırakacaklardı. Kendinizi üzmemeye çalışın. Geçmiş olsun 🌸

hamisko Evet öyle canım çok zor duygusal.olarak 🥺O ilacı denicem canım sağol ❣