• Öneri
  • Sütten Kesme Göğüs Ağrısı

Aynı şekilde aynı zamanda bırakmışız ben banyoda iki üç kez azıcık elimle şağdım ve soğuk lahana yaprağı sardım sadece 1 gün ağrıdı hemen geçti çok iyi geldi

mavikelebekk__ Düne göre iyiler ama ağrımıyor desem yalan olur 😃
    Şansa oğlumda sürekli açıp koklayıp kafasını yaslıyor üstüne öyle uykuya dalıyor ne kadar canım yansada kaldırmak istemiyorum üstünden 🥺

Etipetito nasıl bıraktırdınız acaba? Benim kızımda tam bir meme aşığı bıraktırmayı düşünüyorum ama nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum 😏

uzunkiprikk Acı biber sürerek 😬vala başka türlü asla bırakmazdı çünkü her istediğinde acı biber sürerdim ağzı yanınca istemedi iki günde bıraktık çok şükür bu arada oğlum 2 yaşını doldurdu sayılır

Etipetito bizimkide 20 ay 10 günlük yavaştan bıraktırmayı düşünüyorum çünkü geceleri uykusu bölünüyor ve zaman mekan fark etmiyor her yerde meme istiyor. Geceleri uyandığında ne yapıyorsunuz peki?

uzunkiprikk Benimde oğlum öyleydi vala beni görür görmez meme derdi beni meme olarak görüyordu sanki😁
            Biran önce 2 yaşı dolsada bıraksak diye sabırsızlaniyodum bitti çok şükür o kendine uyuyor ben kendime ikimiz de rahatız gece uyanıyor biraz mızmızlanıyor ama buda normal çünkü daha yeni kestik memeden sonuçta su içip bana sarılıp geri uuuyo😊

Etipetito aynısını yapıyor nasıl uyutucam diye üzülüyordum bıraktığımdan beri göğüsüme sarılıp sevip uyuyor 🥲

bir ay sonra

Etipetito geçti mi göğüs ağrınız? Bende sütten kesmeye karar verdim bi anda ve bugün 2. Günümüz göğüslerim fenaaa 😣