Olivetti burda türlü türlü postlar doğrudur cinsel postlarda var mesela ben orayada girer oradaki mesajlarıda okurum ihtiyaç duyarsam cvp yazarım duymazsam yazmam herkesin bugün cinsel hayatı var kimileri evli kimileri bekar buda mesele değil zaten zaten o mesajları okuduğum için zoruma gitti ve yazdım bende resmen ahlak bekçisi yazanlar olmuş başkaları beni ilgilendirmez kim ne yazıyosa yazsın evet bazıları fazla ileriye gidiyor küfretmeye kadar gidiyo onlarıda onaylamıyorum günahı savunacaklarına daha çok batırıyorlar küfür ederek ama ben çoğu kez dinden bahsettim benim dinim ben dinimi yaşadığım için elbette savunmak hakkım ama ahlak bekçisi din bekçisi gibi cümleler de hiç hoş değil örnek veriyorum bugün ben senin namusunun nöbetini tutamam ve eminimki sende herşeyi anlayacak iraden var ben sana diyemem niye dindar değilsin diye ama cümlelerimizede dikkat etmemiz gerek senin için söylemiyorum çoğu kişiler burda yazıyo neyse çokta uzatmanın anlamı yok beni anladığını düşünüyorum 😊 rica ederim