Ses! 1..2.. Deneme 🎤
MatiG aslında linç değil herkes kendi fikrini söyler tabi bazılarına çok sıkıcı gelir daha gevşek oldukları için konu dine gelince hesaplarına gelmiyo herneyse aman şimdi benide linç ekibine koyarsınız 😄
Meri12 e doğru ama haksız mıyım 😄
Meri12 hayat bi onların hayatı göreceğiz bakalım o sex hayatlarından sonrasını sonra biz namus bekçisi oluyoruz bide kendine olan saygıdan bahsederler günde kimin altına girdikleri belli değil 🤷♀️
Semanur21 semanurcugum biz buna hesabımıza gelmiyor değil de herkes senin inandığın dine inanmıyor olabilir veya herkes senin kadar (!) dini yaşamıyor yaşayamıyor diyelim istersen. Kendime olan saygım sevişmekle azalmıyor veya kaç kişi ile seviştiğimle saygım arasında bir bağ kuramıyorum ben. rakamlara senin kadar takılmıyorum. Bu arada seni linç etmiyorum umrumda değilsin
Olivetti canım sen niye üstüne alındın şimdi ben burda defalarca söyledim herkesin kendi tercihi herkes kendi mezarına girer bu beni ilgilendirmez ama biri burda bişey sorunca siz nasıl fikrinizi söyleme gereği duyuyosanız aynı şekilde bende söyleme gereği duyuyorum sonra söyleyince de biz linç olarak ilan ediliyoruz ben şimdiye kadar kimseyi asla küçük düşürerek bi cümle kurmadım ve sizinde kullanmaya hakkınız yok kimse kimseyle muhattap olmak zorunda değil ama herkes haddini de bilecek ha bide umrumda değil diyosun ya emin ol şuana kadar kim olduğunuda bilmiyodum ama o gün o bebekten bahsettin ya bi türlü aklımdan çıkmıyosun ve allahta biliyo dua bile ettim sana yinede allah razı olsun ne diyim ki 😊
Semanur21 ben bahsettiğin şeye linç değil zorbalık diyorum iki grup var burada bir kısım cinsellik konuşmaktan hoşlanıyor diğer kısımda cinsellik konuşanlara zorbalık yapıyor. Mesela ben bugüne kadar forumda asla hamilelik postlarına girmedim çünkü hamile değildim veya bebek beklemiyordum veya sağlık konularına hiç yorum yapmadım çünkü bilgisizim ama bazı kişiler cinsellik postlarına girmek zorunda olmamalarına rağmen kötü yorum yapmadan duramıyor. Sözüm sana değil bu arada. Sana sadece konu dine gelince susuyorlar dediğin için kızdım ve cevap verdim hallettik sıkıntı yok savundun sende kendini 🙂 sağol bu arada
Olivetti burda türlü türlü postlar doğrudur cinsel postlarda var mesela ben orayada girer oradaki mesajlarıda okurum ihtiyaç duyarsam cvp yazarım duymazsam yazmam herkesin bugün cinsel hayatı var kimileri evli kimileri bekar buda mesele değil zaten zaten o mesajları okuduğum için zoruma gitti ve yazdım bende resmen ahlak bekçisi yazanlar olmuş başkaları beni ilgilendirmez kim ne yazıyosa yazsın evet bazıları fazla ileriye gidiyor küfretmeye kadar gidiyo onlarıda onaylamıyorum günahı savunacaklarına daha çok batırıyorlar küfür ederek ama ben çoğu kez dinden bahsettim benim dinim ben dinimi yaşadığım için elbette savunmak hakkım ama ahlak bekçisi din bekçisi gibi cümleler de hiç hoş değil örnek veriyorum bugün ben senin namusunun nöbetini tutamam ve eminimki sende herşeyi anlayacak iraden var ben sana diyemem niye dindar değilsin diye ama cümlelerimizede dikkat etmemiz gerek senin için söylemiyorum çoğu kişiler burda yazıyo neyse çokta uzatmanın anlamı yok beni anladığını düşünüyorum 😊 rica ederim
MatiG ben 20 yaşındayım bekarım sizin yazdıklarınızı okumak çok hoşuma gidiyor eğleniyorum bilgi ediniyorum acayip iyi ya 💜