Cinsel sıklığınız ☺️
Bsrkaya Aynı benimki de öyle. Haftada 2 kere zorla atıyorum yatağa, bebeğe bişey olucak diye korkuyor. Guya şeyleri bebeğe değecek diye korkuyorlar😬😂😂
ipek2022 aynen burayı ögrendim daha da ateşli oluyor artik firsat buldukca buralardayim 😁
aycn92 benim kocam da hep önemli zamanlarda yapmak istiyor fix ama mesela arefe günü yola çıkacağız yola çıkmadan önce yapalım diyor, tatile gideceğiz eşya hazırlıyoruz yanaşıyor, çarşıya gideceğiz yanaşıyor, komşu çağırıyor buyrun oturalım diyor eşim gitmeden yapalım diye yaklaşıyor, tamam hadi yapalım desem bir yerlere abdest almadan gideceğiz neredeyse hiç umurunda degil, ben önemsediğim için reddetmek zorunda olduğum zamanlar oluyor bu sefer de ters yapıyor, yani sıklığımız geceleri oğlumuz sık uyanıyor diye uygun geçmiyor o da fırsatını bulduğunda yanaşmaya çalışıyor işte. ✔️
MedavikPastam Evett yaaa 🙈
aycn92 Eşim haftada 1 yapar bana kalsa 2 günde bir yaparım shshsh
aycn92 doğumdan sonra daha istekli olduk bizde😂 2 günde bi bazende hergün oluyor😅
Enerciii ay soruya bayıldım 👌 🤣🤣
zehirlisarmasik öyle ama 3 yıldır koca 3 yıl ha bi yandan çok güzel demekki işle aşna fişnayı karıştırmamışlar 😄
- Düzenlendi
aycn92 Valla bizde muhakkak haftada şu olacak diye bi sıklık koymadık.Haftada ücte oluyor ikide oluyor bir defada olduğu oluyor bazen hergünde oluyor o oanki ruh halimize moral duzeyimize bakıyor canımya belli bi sayısı yok yani bencede öyle olması gerekiyor
Enerciii Onların parolu kuvvetli hemen kesiyor ağrıyı 😃
MedavikPastam hahaha olabilir valal 😂😂
Enerciii küsünce daha ateşli oluyo barısmak icin onu yapiyo gibiyiz daha sert heycan katiyoruz
Enerciii bizim masallah diyelim kafa yapimiz ayni küs kalmak istemiyorum canım sıkılıyor esimle konusmayinca max kus kalma suremiz 1 saat sonra barisiriz