Kızlar selam bu platformu duyar duymaz indirdim . Benim eşim cinsellige çok düşkün. Hergun olsa hergun yapmak ister ama bana çok abartı geliyor . Sizlerin haftada cinsel sıklığınız ne kadar oluyor merak ediyorum ☺️
Cinsel sıklığınız ☺️
aycn92 Çocuklar hastalanmazsa çok şükür hava ısındığından beri rahatız, yatıya kimse gelmezse hergün yapıyoruz 😁
Mesela geçen hafta cumartesi memleketten geldik 1 hafta full yaptik ama aynı zamanda oral de yaptık 😅😅
Erkeklerin sürekli istemesi normal, kadınların bel bacak ağrısı çok oluyor
aycn92 valla doğumdan sonra bnada bir istek geldi ne yalan soylim eşimde ister ama çalışınca yoruluyor bn hergun olsa yok demem 😁
aycn92 2 günde bir bazen gün aşırı 😍😍
- Düzenlendi
Evlendiğimiz ilk zamanalr aşırı istekliyidi ama şuan istiyorum desem bile bi bahenesi var haftada en fazla 3
aycn92 4 senedir evliyiz hamilelikten önce neredeyse her gün olurdu bazen iki günden bir. Ama şu an hamileyim haftada iki kere oluyor. Doğumdan sonra yine eski hızıma dönmeyi istiyorum fkslsls
- Düzenlendi
MedavikPastam bizimde aynı vallaa hatta dün ilişkiye girdik benimkiyle sariliyoruz uzanıyoruz , askimm ben sen hamileyken çok korkuyorum yanasamiyorum dedi bende dedim iyi de aşkım ilk çocuk değil ki biliyosun 2 bu birşey olmuyor dedim vallahi içim rahat etmiyor dedi sen hamile olmadığın zaman seni çok arzuluyorum ama sen hamileyken bana birşey oluyor dedi bende farkındayım biliyorum aşkım dedim 😅 yanii erkekler kısaca hamileyken kadınlarına karşı isteksizlik oluşuyor ve buda onların elinde değil yine bu iyi hali ilk hamileliğimde adam benden kaciyordu ben adamı kovaliyordum 😅😅 çok şükür şuan bir iki derken girebiliyoruz yanii biraz aştı o durumu 🤭 ama böyle içtenlikle gelip soylemeside ayrı bir hoşuma gitti tabii ❤️
aycn92 Valla kuzum bu bizim eşimle aramizda değişiyor su diyemem bazen her hafta olur bazen hafta da 2 olur bazen 2 hafta olmaz o an duruma bağlı, canımız nasıl istiyorsa öyle gelişiyor 😅 veee çok memnunum bundan çok Özlem cokk hasret oluyor. Ben sürekli sürekli gelemem ama hafta da 2 3 olması ideal buluyoruz baktık bayaa hafta da 2 3 oldu aman dur bı ara verelim diyoruz 😅 spantone gelişiyor herşey 😅
aycn92 3 senedir her gün sadece adet oldugum gunler yapmadigimiz gun sayilidir
Cok seyrek
aycn92 tamamen bize bağlı her gün hergün sıksr özlemek çok iyi oluyor bazen 3 4 gün üst üste olur, bazen haftada 3 bazen haftada 10 günde 1 tamamen bize bağlı aman 2 günde bir ilişki olmazsa olmaz diye bir şey yok bizde
aycn92 belli bi aralığı yok ama hergün yapmayız o sıkıyor 😂 haftada 2 3 ideal