zehirlisarmasik mavikelebekk__ e her güzelliğin bir zorluğu var işte napalim olsun🤭yani erkeğe de batmaz o zaman demi
kuzeyyildizi Kızlar Avrupa networking diye bı satış sitesi var ordada çeşit çeşit vede uygun şeyler var üye olursanız daha uyguna gelir Reklam yapmıyorum ayrıca ordan alıyorum tavsiye sadece
sadbarbie mavikelebekk__ ne yapıyorsun mesela bu elbise hani eşim direk kaldırır bir kıymeti kalmaz bende
mavikelebekk__ sadbarbie Dans ediyorum. Sonra o da bana eşlik ediyo 😅 Bazen de berjer oturtun kucak dansı yapıyorum sonra olanlar oluyo ❤️🔥🤭
Suzikos sadbarbie hangi satıcıdan hangsini aldınız acaba link atabilir misiniz bedenleri hakkında kötü yorumlar var hepte alamadım Cesaret edip oyuzden🥰
mavikelebekk__ sadbarbie Özel günler dışında almiyorum. Neden utanayimki her halimi görmüş utanacak ne kalmış ki 😁😅 Enerjim fazla sanırım içimden geliyor eğlendirmek 😂
sadbarbie mavikelebekk__ benim içmem gerek 🤣🤣 tövbemi de bozdun haha yaaa biz kendi evimize geçemedik bir geçsek rahatlıcaz inşallah eşim gelsin bi kaç gün tatile gidicez