Yasak_elma Kızlar kızlar kuduruk kızlar bu parçaların hepsi ateş ediyorrr🔥🔥💃💃Benim eşim mini elbise şeklinde seviyor o fikirlerinize açığım😉
zehirlisarmasik mavipanda ah ah bu griye bende bayılıyorum ama bizim öyle taş gibi göğüslerimiz yok onlari nasıl yapcaz acaba🥺
Yasak_elma zehirlisarmasik Doğru onlarda durdugu gibi bizde durmaz sizi bilmemde bende durmayacağı kesin🤕
zehirlisarmasik mavipanda o modele südyen olmaz kız yapıştırıcı bantlar falan var onlardan kullandınız mı hiç nasıl kullanımı kullanışlı birşey mi acaba
Yasak_elma mavikelebekk__ süpermiş🔥 ama bu mankenlerin fizigi gibi fizigimiz yokki nasıl durur acaba bizde🤔
mavipanda zehirlisarmasik biliyorum kız şakasına dedim zaten yok kullanmadım emziriyorum memeler başını aldı gitti
zehirlisarmasik mavipanda napalim işte ekstra şeyler gerekiyor hem toparlayıcı korse aldım ben hem de evde egzersiz yapıyorum daha da salmasinlar diye 😅😅
zehirlisarmasik Yasak_elma benimde ikinci çocuğum emziriyorum zaten de ister istemez saldı biraz çok kötü değil yine şükür toparlayıcı korse falan da aldım ama bakalım
Yasak_elma zehirlisarmasik Iyi bari canım senin adina sevindim ama benimkiler baya yıprandılar.2 bebe emzirdim bende. Egzersiz deniyorum bakalım inşallah işe yarar
zehirlisarmasik mavipanda 😂😂önce kendim için valla kendimizi güzel görmek hoşumuza gidiyor sonuçta önce özgüvenli olmalıyız ki bizde mavikelebek gibi huysuzluklar yapalım ama demi😉