Yasak_elma zehirlisarmasik Iyi bari canım senin adina sevindim ama benimkiler baya yıprandılar.2 bebe emzirdim bende. Egzersiz deniyorum bakalım inşallah işe yarar
Yasak_elma mavikelebekk__ Benimde kilom yok 60 kiloyum belim ince popom var biraz ama gögüslerim sarktı iki cocuk emzirdim ben göğüslerden kaybediyorum😔
mavikelebekk__ Yasak_elma Benim de iki çocuğum var 22 yaşımdaym üstelik. 53 kiloyum. Sönmüş balon gibi oldular 🥲
zehirlisarmasik mavipanda 😂😂önce kendim için valla kendimizi güzel görmek hoşumuza gidiyor sonuçta önce özgüvenli olmalıyız ki bizde mavikelebek gibi huysuzluklar yapalım ama demi😉
mavipanda zehirlisarmasik kız bende bakımlıyım 1 70 boyum 63 kilom var belim göbeğim hiç bir şey yok ama emzirme dönemi memeler saldı kendini
patates mavipanda emzirme dönemine geçemedim henüz hamileyim memeler benimde canımı sıkıyo şimdiden, nasıl bi çözüm bulunur acaba sarkıp sönmemesi için
mavipanda patates ben rahat edemediğim için südyen falan takmadım belki ondan olmuştur sütüm çok ağır geldi öğren yolunu erkenden
Enerciii patates kanka şu fotoyu buraya nasıl atıyorsunuz direk foto şeklinde ya bi rica etsem söyleyebilirmisim
patates Enerciii Forum a girişte sol üstte 3 çizgi var onu açtıktan sonra resim yükle çıkıyor oradan yükleniyor