Kızlar merhaba tecrübeli anneler bana yardımcı olurmusunuz travel sistem
bebek arabası uygun fiyatlı ve yeni doğan alışverişi önerilerinizi benimle paylaşırmısınız Kasım ayında doğum
inşallah
Tecrübe anneler
ghgghhhggg kidse gidin orda açın bu postu
Yardımcı olacak çok orda 🙃
ghgghhhggg travel bebek arabası aldığıma o kadar pişman oldum ki baston tarzı aldım ama baston değil kolay katlanır hee arabaya sığıyor mis gibi link baktım ama bulamadım
ghgghhhggg yeni doğan çok fazla almayın bence çok çabuk büyüyorlar ayakları patikli ve kendinden eldivenli tulumlar çok rahat oluyor LCW den ben aldım çoğu kıyafetini bebeğimin alt üst takım yerine bence tulumlar çok rahat
ghgghhhggg ebebekten her şeyi bulabilirsin tatlım. Ben her şeyi ordan alıyorum. İlk baslqrdw tulum iyi gibi görünse de tulumlar çok çabuk küçülüyor ikinciye giydiremiyirsun. Zıbın atlet çok ihtiyacın olacak. Mutlaka alt değiştirme örtüsü almalısın.bere çok onemli özellikle ilk 2 ay ısı kaybı bebislerde kafadan oluyor
çok teşekkür ederimm
ghgghhhggg travel sistem ne kadar güzel gözükse de kullananlar pişman. Kabin sistem katlanır baston bebek arabası al bence, hem hafif, hem katlanip arabaya kolaylikla sığabiliyor.
Yeni doğan alışverişi olarak sadece hastane çıkış seti al bir tane. Ve 3-4 takımda yenidoğan al. Gerisini 3 aylik al. Yani fazla kücük kıyafet alma. Ve tulum hiç alma, çünkü cok çabuk büyüyorlar. Benim hiç giydiremediğim tulumlar vardı. Alt üst takımlar al genelde. Ayaklı alt al. Zıbın bol bol al, en cok bu lazım oluyor. Bere eldiven corap bunlari da 2-3 aylık al, kücük alma, büyük al. Ağız mendili, battaniye. Bebek bakım malzemeleri(şampuan, tarak, havlu, tırnak makası, ateş ölçer, felan) alt açma bezi, ıslak mendil bunlari depola şimdiden😂 başka da aklima gelmedi valla.