Kızlar çok sorry ama valla içim içimi yiyo fazla özel ama burda sorun olmaz diye rahatlık var azıcık en son eşimle birlikte olduğunuzda oral istedi herkes heyecan kattığını söylediği için yaptım bi süre öğüre öğüre de olsa sonra eşim domaldı 😟 aynen domaldı ve öyle yalamamı istedi yine devam ettim sonra 69 pozisyonuna geçti ama ben ıslandığım için galiba yalamadı o eliyle oynadı sadece sonra da birlikte olduk ama domalması bana nedense çok itici geldi böyle erkekte eril hareketler yerine dişi gibi davranması bilmiyorum bide o yalamayınca da azıcık canım sıkıldı sizce bu durumu takmalı mıyım kafaya kocam erkektir demi ahhaha
Sormayacaktım ama dayanamadım.
xyzem hahaha böyle şeyler bence çok normal belki farklı pozisyonlarda denemek istiyor olabilir bunlara açık olmalısınız ama eğer size akıntınız olduğu için tiksindiyse buna tepki gösterebilirsiniz az da olsa hani ben yapıyorum sen neden yapmıyorsun benden mi tiksiniyorsun hemen silerim orayı temizlerim öyle yapabilirsin diyebilirsin de adamı da bunaltma normal şekilde söyle bunu 😁
xyzem Benim eşimle devamlı oral yaparız ama hiç bu şekilde domalma olayını görmedim bende ne yalan diyeyim. Sana yapmamasının nedenini açık açık sorabilirsin bence. Çok güzel bir şey 🥲
yesilimsii bi dahaki sefere kesinlikle soracağm aklıma fena takıldı
xyzem domalirken nasil yaladin ben orayi cozmeye calisiyorum suan arka tarafini falan yalaman lazim yani nasl oldu😂😂🙈
Medusa bende😂😂
Hayalet14 bende buna takıldım 😂🥹🥹
xyzem beynim iyice yandı😁