Regina nuryollanna baba tarafi sulalesinden dersek tutabilir😄 Alttaki bugunu temizlik gunu ilan etti, detayli girisecek
Enerciii Regina tutmadı inan mecalim yok bugün temizlige 😂 Alttaki Cinsellikte aşırı İstekli ama utangaçlıgından kocasına ışık yakamıyor hep ondan bekliyor adam gelmezse çok ses etmiyor 😂
knb22mm mavipanda ahhsa tuttu, hatta buldum bebitom uyanınca yemek yapacağım😂 Altta ki akşam eşiyle fanfini düşünüyor 😂
Amanindaamanin vodi Tutmadı, taze fasulye yaptım bir de semizotu yoğurtladım 🤣 Alttakini kaynanası hiç sevmiyo, keza o da kaynanasını hiç sevmiyoo
ipek2022 mavikelebekk__ ay ben analdan başka her şeyi severim 🤣🤣🤣 Alttaki buralara yeni gelmiş ağzı açık okuyor postları
amanamannereleregeldik ipek2022 tuttu bu ben kayıt oldum ama postlara bakma fırsatım olmamıştı 😂 Alttaki üye bebesi kendi kendine takılırken forumda geziyor
enerciiiii Kucukbayan_8 tuttu sayılır kalkıp hazirlicaktim 😀😀 alttaki üye eşinin işten gelmesini bekliyor yemek hazırlamak için
Perukkafa ___ulya___ nayynn aşko TUTMADİ 8kardesiz😂 Alttaki üye kocasinin onu yalamasini istiyorrrrrr😄😄😄😄
Enerciii Perukkafa tutmadı şuan kocam odada bende mutfaktayım aşırı sinirliyi ve bogmak istiyorum allahın cezası gene sinir etti beni 😭😡😡 Altta üye “ temenni ediyorum “ ki Kocası onun her dedigini yapıyor ve resmen Agzının içine bakıyor ilişkinin baskını Kadın ?
mavikelebekk__ Enerciii Tuttu her istediğimi yapar çok şükür 🙏 Alttaki üye akşam yemeği hazırlamayı sevmiyor 😑
Sedaa mavikelebekk__ tuttu, yemek yapmayı hic sevmiyorum. Altta ki üye yarın sabah kahvaltısını dışarı da yapacak.,😁
Nurtrhnx1 etoile tutu hafta sonu kız kız kafa dağıtacaz bebekten sonra benim için en büyük değişiklik 😂 altaki üyee eşiyle gece ne fantazi yapacağını düşünüyo fikfikk