Nurtrhnx1 etoile tutu hafta sonu kız kız kafa dağıtacaz bebekten sonra benim için en büyük değişiklik 😂 altaki üyee eşiyle gece ne fantazi yapacağını düşünüyo fikfikk
gamzeeeeeee16 akkiz tuttu 1 hafta sonra tatilciyiz innnşşş Alttaki üye yarına ne pişecek diye şimdiden hayıflanıyor 😂😂😂
zehirlisarmasik 1939 tutmadı maalesef çay saati geçti yatmaya çalışıyorum ☺️alttaki üye yarın nereye gitsem diye düşünüyor 😜
mavikelebekk__ zehirlisarmasik Gerçekten yanlış okumuşum. Ne kadar çok seviyorsam farklısıni düşünemiyorum 😅
mavikelebekk__ zehirlisarmasik Tutmadı iki çocukla hiçbir yere gidesim yok. Alttaki üye fantazi gecelik arıyor 😁❤️🔥
ipek2022 mavikelebekk__ doğruu tuttu hemşire almıştım bu sabah diyor sekreter mi olacan 😁😅 bu akşam şimdi bakım trendyoldan birseyler diyorum Alttaki üye çocuğuyla ilgileniyor kahvaltı falan
olesinebiri ipek2022 o iş bitti ama 1 saat once oyleydi tuttu mu demem lazım 🤣 simdi kahve keyfi kızım da oyun keyfi 🤣 asagıdaki üye bugun temizlik yapacak
ipek2022 olesinebiri ayyy temizlik deme offf yapmalıyım yapsam mı diye düşünüyorum sabahtan beri 😆 tuttu diyelim Alttaki akşam eşiyle ne yapsam diye düşünüyor
goktugkalptugce belladonna tutmadıı tatildeyiz oğlumla eşim işler için döndü alttakinin iki çocuğu var ☺️
ayipolmasinama goktugkalptugce tutmadı daha yeni hamileyim ilk bebek, alttakinin arabasının rengi beyaz 🙃