Sizde yaşadınız mı? Çok istekliyim, ama orgazm olamıyorum beni mutsuz ediyor bu durum.
Hamilelik öncesi zevk aldığım bütün pozisyonları deniyoruz, ama bende tık yok. Çok özledik o anı yaşamayı 🥹
Hamilelikte orgazm olamıyorum.
papatyahnm hamilelikte çoğumuzda oluyor gülüm yalnız değilsin 🌺
- Düzenlendi
papatyahnm Hamilelikte normal canım. Bizde çok uğraşmıştık ama olmuyordu. Çok uzun ilişkiye girince bebeğim kendini topluyordu karnım sertleşiyordu
papatyahnm olamazsın bacım olmayınca olmuyor 😅 bende yaşadım kısa süreliğine sonra geçti çok şükür tamamen hormonlarla alakalı çok zor oluyor insan
papatyahnm hamilelikte çoğu kişide oluyor bu durum. Bende tam tersiydi olduğumdan daha azgındım ve dokunsa zevke gelecek kıvamdaydım ama herif yaklaşması bebeğe bişey olur korkusuyla😂
papatyahnm sen yine ilişkiye giriyorsun ben 9 ay boyunca kendimi kadın gibi bile hissetmedim😂😂
zehirlisarmasik ay içim rahatladı, bende mi sıkıntı dedim, bundan sonra böyle mi olacak falan, hamilelikle ilgili demekki 🥹
mavikelebekk__ eşim de benim için uğraşıyor rahatlamam için uzun sürüyor ama yok olmuyor, demekki normal. Bebek rahatta vajinam zorlanıyor sanki sonra bu seferde üzerine zor oturuyorum 😅 Umarım sonra normale dönerim, 38.haftayı dolduruyorum birde lohusalık var 🥹
Bsrkaya neyseki cevaplarınız rahatlattı beni, geçici bişi olsunda 🥹☺️
meraklibiri ahhaha😅 ya o azgınlık bende de var işte sanki hemen orgazm olacak gibi istek. Ama ilişkiye girince gidiyor, olmuyor 🫢
310323 🙈 demekki herkeste birtakım değişiklikler oluyor böyle, neyse geçici olsunda ☺️
papatyahnm ahahha geçiyor geçiyor. Doğum yaptım adama saldırdım resmen. Yok böyle bi özlem ahhahab
papatyahnm bi de psikolojik oluyor sanırım, annelik içgüdüsü yüzünden de olmayabiliyor
papatyahnm merhaba ben de ilk üç ay baya bi isteksizlik yaşadım sonra da yavaş yavaş çok aşırı istekli olmasam da arttırdık ilişki sayısını. Hamilelikte ne yazık ki pozisyon sorunu oluyor bir de hormonlardan dolayı bazen kuruma olabiliyor bu da isteği azaltıuor acı vs oluyor. Biz hindistan cevizi yağı kullanıyoruz kayganlaştırıcı olarak bir de oyuncaklar kullanmaya başladık burada ve öbür uygulamada baya yargılandım ama çok mutluyum valla haftada mis 3 orgazm garantili😅
papatyahnm Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini 🥰
sofyatomasatlas oyuncaklar derken???
xyzem seks oyuncakları ne hoşunuza giderse herkesin zevki farklı
sofyatomasatlas hiçbirisinin tadını bilmediğim için hoşuma ne gider bilmiyorm ama sen öner ben bakayım bence 😂
xyzem valla artık böyle şeyler yazmıyorum her yazdığımda öyle laflar yedim ki bana herkes ahlak bekçisi. Trendyolda filan araştırabilirsiniz seks oyuncağı filan yazarsanız çıkacaktır. Kilitoral uyarıyı arttıran titreşimli cihazlar vs heyecanı da arttırıyor
papatyahnm zamanla normale döner ♥️