Selamcanlar mavikelebekk__ ayy işte günlerdir aradığım ve bulamadığım sonunda içime sinen bir jartiyer aldın mı kuzu sen memnun kaldın mı kalitesinden ona gçre sipariş vereyim
rengarenk29 sadbarbie haha ben de içimden aynı şeyi geçiriyordum. Bende de göğüs yok bunların hepsi emanet gibi durur üstümde
mavikelebekk__ sadbarbie Siyah üzeri renkli olan Varya onunla çok güzel kucak dansı olur. Oturtcan berjere bacaklarını açıp oturcan üstüne bir müzik hem öpüşme hem dans ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
sadbarbie mavikelebekk__ 🤣🤣 adam azgın abii öpüşmesi yetiyor yaa benim azdırıcı almam lazım kendime eşimle anca o şekil baş edebildim ama etkili olan hangisi 😁😁😁
mavikelebekk__ sadbarbie Onun göğüs uçları açık gibi görünüyor birde arkası biraz fazla kısa dötün büyükse sıkıntı olmaz dersen neden olmasın 😅 Ama benimki aşırı mini giydirmiyor 😵💫
sadbarbie mavikelebekk__ benim eşimde açığa izin vermiyor ama sahil olursa belki yani denize gittiğimizde Kıyafetime pek karışmıyor
mavikelebekk__ Selamcanlar Ben hep Trendyoldan alıyorum ya genellikle de güzel geliyor. Bu attıklarımdan siyah renkliyle kırmızı jartiyeri alicam