mavikelebekk__ 🤩Tam benlik esimde sever babydolleri biraz tuzlu ama sankim
İlk gönderimmmm🙈🙈🙈
Yasak_elma Mağazalar da daha pahalı ya
mavikelebekk__ Doğru ucuz bisey kalmadıki artık
sadbarbie haha ben de içimden aynı şeyi geçiriyordum. Bende de göğüs yok bunların hepsi emanet gibi durur üstümde
mavikelebekk__ evet ya aynısı başka satıcı iki katı yazmış
rengarenk29 fizik olarak bir ondan kaybediyorum var yaaa yaptırmak istiyorum ama ne bileyim eşimde böyle güzel diyor 🫠🫠🫠
mavikelebekk__ kız sana hayranım ya ne güzel gönlünü yapıyorsun kocanın. Danslar falan. Ben hiç yapamıyorum. Utanıyorum 🙈
zehirlisarmasik benimki bildiğin tül dü yaaa🥲
sadbarbie yaa ben de öyle. Zayıfım fiziğim güzel ama göğüslerim çok küçük bı de emzirdikten sonra sarktı. Estetiğe karşıyım. Ama yaptirabilsem hemen gider buyuttururum goguslerimi. O derece yani
- Düzenlendi
rengarenk29 Ama şimdi o bana iyi davranması asla bunları yapmak içimden gelmez, gönlümü hoş tuttuğu için mutlu etmeyi seviyorum. Daha yaşım da genç 22 yaşındym 2 çocuğum var gezmek gereken zamanımda evlendim yani. Kız insan kocasından utanır mi
rengarenk29 @sadbarbie Ortak yönümüz göğüslerimizn sönmüş balon olması bende meme den kaybediyorum 🥲
mavihuylu işte aldığın ürünün yorumlarına bak mutlaka bende alırken kaç tane gördüm fiyat farkları vardı hep ucuz olan meğerse yan urunmus incecik tül dediğin gibi iyisini araştırıp bulup öyle aldım bende
mavihuylu yazık iade etsen bari geri sana aldığım satıcıyı atarım istersen
mavikelebekk__ evet yaa allahtan pörsiük sarkık değil içi dolu ama dolgun olsaydı şunları giydiğimde sexsi sexsi dururdu 🥲
rengarenk29 estetik değil ama pek kocamız için yapıyoruz bakalım benim ki şalın sarkık değil çocuktan sonra içi boşalır sarkarsa onu eşimde sevmiyor öyle 😏😏😏
zehirlisarmasik ay atsana sevinirim.. ettim tabi hemen iade denememiştim bile o derece çirkin di hani eke alınacak bi yanı yoktu 😂
mavikelebekk__ tüm anaların ortak kaderi
mavihuylu tamam canım bulayım da atayım şimdi mevlütteyim😘
mavihuylu [https://ty.gl/dv90dr46xr](https://)
mavihuylu bağlantı paylaştım ama açılmazsa eğer Lorenti gecelik yaz oradan alıcaksın canım 4.7 yıldızı 93 yorumu var, fotoğraf yükleyemedim beceremedim onu bir türlü ama şu anda yokmuş gelince haber ver butonu var bi bak bulursun İnşAllah