sadbarbie haha ben de içimden aynı şeyi geçiriyordum. Bende de göğüs yok bunların hepsi emanet gibi durur üstümde

rengarenk29 fizik olarak bir ondan kaybediyorum var yaaa yaptırmak istiyorum ama ne bileyim eşimde böyle güzel diyor 🫠🫠🫠

sadbarbie yaa ben de öyle. Zayıfım fiziğim güzel ama göğüslerim çok küçük bı de emzirdikten sonra sarktı. Estetiğe karşıyım. Ama yaptirabilsem hemen gider buyuttururum goguslerimi. O derece yani

rengarenk29 Ama şimdi o bana iyi davranması asla bunları yapmak içimden gelmez, gönlümü hoş tuttuğu için mutlu etmeyi seviyorum. Daha yaşım da genç 22 yaşındym 2 çocuğum var gezmek gereken zamanımda evlendim yani. Kız insan kocasından utanır mi

mavihuylu işte aldığın ürünün yorumlarına bak mutlaka bende alırken kaç tane gördüm fiyat farkları vardı hep ucuz olan meğerse yan urunmus incecik tül dediğin gibi iyisini araştırıp bulup öyle aldım bende

mavikelebekk__ evet yaa allahtan pörsiük sarkık değil içi dolu ama dolgun olsaydı şunları giydiğimde sexsi sexsi dururdu 🥲

rengarenk29 estetik değil ama pek kocamız için yapıyoruz bakalım benim ki şalın sarkık değil çocuktan sonra içi boşalır sarkarsa onu eşimde sevmiyor öyle 😏😏😏

mavihuylu bağlantı paylaştım ama açılmazsa eğer Lorenti gecelik yaz oradan alıcaksın canım 4.7 yıldızı 93 yorumu var, fotoğraf yükleyemedim beceremedim onu bir türlü ama şu anda yokmuş gelince haber ver butonu var bi bak bulursun İnşAllah