Kızlaarrr size bişey sorcam 🙈 Vallaa benim bu aralar libidom çok yüksek, bende şaşırıyorum ben neler diyorum falan, hamilelikten mi neyden yoksa bu peride de yazilanlardan mıdır bilmiyorum amaa böyle kafam da başka bir senaryo canlandırdım sizle de paylaşmak istedim 🤭😅 normalde beni böyle göremezsiniz haaa 🤫 noldu bende anlamadım ama cesaretim de yok sizden fikir alayım öyle yapacam.😌
Şimdi erkekler gece yatarken erkekte oluyorlar ya, hani kalkık oluyor seyleri. Bende kendimi hazırlasam diyorum, vücut corabi giysem zaten karanlıkta gözükmeyiz kesin, ya da direk ciplak girisirim , eşim gece uyuyorken saat 3 4 gibi ilk elle sonra oral ile baslasam diyorum yorgan altından kesin bu gübederek kalkar noluyoruzz lan falan diyee 🤭 istee o an beni görünce ayy çok utanırım da kapat kapat gözlerini uyu sen mi desem ki 🙈 yaani böyle birşey yapasim var ama sizcee ? Sonrası malum gelir zatenn güzel bir gece ölür diye dusunuyorum. İkinci çocuk gelmeden böyle bir an yaşamak istiyorum bidaha yasayamicam muhtemelen 🤭 cunku iki çocukla gece uykuları falan zorrr kesin. Bide hamilelikten galiba bende böyle istekliyken yap gitsin diyorum 😅 akıl verin kızlar ne yapayımmm 😅 hiç bu şekilde yaşadınız mı ? Uyuyorken adamı o şekilde uyandirdiniz mi ne tepki aldınız 😅