Nietzsche oğlum 14 aylıkken kızımı doğurdum 🙃 ikisi de bebekti. Bir yaş var ikisinin arasinda. Bana da cok dediler, kıskanır ,bebeğe zarar verir, tek bırakma felan dediler. Ama ben he he deyip geçtim hep. ama kızım doğduktan sonra en cok oğlumla ilgileniyordum. Kızımı emzirip uyutuyordum. Geri kalan zamani hep oğlumla geciriyordum, hiç kıskanma gibi bi durum yaşamadim ben. Eger sen sürekli yenidoğan bebekle ilgilenip, diğer cocuğunla ilgilenmezsen o zaman kıskanmalar oluyor. Ama beni en cok üzen ve en çok ağlatan konu emzirme konusu oldu. Kızımı emzirdikce oğlum da ağlıyordu emmek icin. 10 aylikken memeden kesmiştim oglumu. Daha sonra bu ağlamalara dayanamayip ikisini birden emzirmeye başladim. Ama bu sefer herkes o süt kızın hakkı, oğlanı emzirme diyordu. Bende vicdan yaptım, gerçekten kızıma haksizlik mi yapiyorum acaba diyerek oglumu emzirmedim birdaha. Bu sefer de sütüm azaldı, kızımla meme reddi yaşadık, zorla tekrar emzirme sürecine döndük ama sütüm az oldugu icin mama takviyesi yapiyordum. Neyseki 2 yaşina kadar emzirdim kızımı, ama hala oğlumu doyasıya emziremedim diye vicdan yapıyorum 🥺 şuan oglum 4, kızım 3 yaşında. Dışarı cıktiğimda herkes ikiz sanıyor. Birbirlerine cok benziyorlar, cok zor sürecler geçiriyoruz anne olarak ama hepsi geciyor, şuan cok iyiler, maşallah diyelim 🤭 eşimde rahata kavuştuğumu görünce hemen 3.yü yapalım diyor, 😀 ben de dur biraz rahatliğin tadini cıkarim diyorum 😂