Nietzsche benim ikinci cocuğum covid zamaninda doğdu, hatta sokağa çıkma yasaği vardı, 😂 kızım 1 yaşındayken hepimiz ailecek covid olmuştuk, cok şükür atlattık geçti o günler. 🙏 Ben ikisini de normal doğum yaptim, ilk doğumda hiç birşey bilmediğim için gayet sakin rahat girdim doğuma ama sonrası faciaydı, ölümden döndüm resmen. Nefessiz kaldim, oksijen serumlar felan, bayılmışım, oğlumu vakumla cekip aldılar, cok kötüydü gercekten, ama ikinci doğuma hazırlıklı gittim biraz. Hamile egzersizleri, doğum egzersizleri yaparak girdim doğuma, ve cok kolay gecti doğumum. Meğersem bilmek gerekiyormuş, yoksa normal dogum öyle korkulacak birsey değil😂 yine hamile kalsam yine normal dogururum. 🤭😅 Sende bol bol yürü, yürümek cok faydali. Birde hamile egzersizleri yap, doğum icin yatış yapıldığında beni sancı odasına yatırdiklarında ben hiç yatmadım, sadece nts ye bağlanirken yattim. Onun haricinde odanin içinde hep hızlı hızlı yürüdüm, yürümek sancıyı biraz hafifletiyor. Birde açılma hızlansın diye çömel kalk sürekli, bana cok faydasi oldu bunlarin. Benim yatışım yapildiginda 1,5 cm açilmam vardi, 41.haftadaydim. suni sancı alarak 50 dakika da doğurdum kızımı 😂