1prens_annesii Haydi hanımlar peridenin Enleri etiketleyelim. Burda geçde olsa tanıdığım insanlar var çok iyi cana yakın arkadaştan öte kızlar var 🧡 @Bsrkaya 💐 @Sedaa 🌺@HurremSultan 🌼 @TombulHatun 🥀 @zarifhanim 🌷 @buzdankalpler 🏵️ @Ask_hosmus 💮 @aykirikadin🌺 benim etiketlemediğim varsa buyurun efendim sizde etiket yapın (sıkılma postu olsun)
Sedaa 1prens_annesii çok teşekkür ederim canım 🥰😊 Benim enlerim kendilerini biliyor, tek tek yazmama gerek yok. Kendini bilen yorumumu begensin 😂😂😂
TombulHatun 1prens_annesii teşekkür ederim 🥰 benim o kadar çok enim varki eskiler zaten bilir kendini yenilerin ismini aklımda tutamadm vallahi alınmasınlar ama güzel insanlar geldi buraya 😉
mavikelebekk__ Ya ben burayı çok geç farkettim ama sevdiğim çok insan var gerçekten. En mutlu günümde de en zor zamanımda da yanımda olan kişiler var iyiki varsınız hepiniz 😻 @zehirlisarmasik @erman @ipek2022 @taslan @Yasak_elma @Enerciii @Sevde_20 @ayipolmasinama @xyzem
zehirlisarmasik mavikelebekk__ evet valla güzel isimler çok iyi ki varsınız hepiniz minnoş seksi kızlar🙈😍 aklıma gelmeyenler var daha
xyzem mavikelebekk__ isim hafızam çok kötü kimseyi yazamıyorum ama evet mavi kelebek kardeş bence de enerjimiz güzel 😅🥰
Enerciii mavikelebekk__ yaa çok teşekür ederim ben burdaki sık sık yazıştıgım yada devamlı gördügüm kızları çok seviyorum bende böyle bi post açsam mı diyordum dün 😂🥰🥰🥰
Bsrkaya 1prens_annesii Canımsın canımmm 🥰 Enlerin baş tacıı 🔥Çok teşekkür ediyorum canımm benimde burda İyiki tanımışım dediğim binlerce kişi varr 🧡 hepsiii cokk özell ve değerli beniim için 🤍