Kızlar bebeğim doğduğundan beri asker arkadaşı gibi olduk eşimle. Ben şuan ailemin yanına ziyarete geldim. Özleştik ve mesajda birbirimizi gaza getirirken bu fikri düşündük. Hem dedik ilişkimizi canlandırır hem de bekarlığımızı yad ederiz 😅😅 bebeğime birkaç saat kayınvalidem bakacak. Biz de dışarıda yemek yiyip belki bir şeyler içip otele geçeceğiz. Çok fantezi konuştuk ama gerçekleştirir miyiz bilmiyorum çünkü iş uygulamaya gelince ben cayabiliyorum bazen. Siz yaptınız mı eşinizle hiç otel kaçamağı? Nasıl oluyor ilişki açısından tazelenmiş hissediliyor mu? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?🤭
Eşimle otel kaçamağı yapacağız 🤭
mlykk farklı mekanlar her zaman bir heyecan katar heyecanda ilişkiyi taze tutar❤️🔥 jakuzili otele gidin gitmeden jakuzi köpüğü alın jakuzide keyif yapın anın tadını çıkarın muhteşem oluyor 😻 geçen sene yaptık çocuğu bırakıp gittik 2 gün kaldık hala diyoruz en güzel ilişkimizdi bu yılda aynı kaçamağı düşünüyoruz 🤩
mlykk güzel fikirmiş çocuk 1-2 yaşına gelsin denerim ben bunu 💋
- Düzenlendi
Her sene otel kacamagi yapariz 😇 Cidden iyi geliyor, hatta bu yil gidemedik kendimizi boslukta hissediyoruz ahahah bagimlilik yapiyor. Çocuksuz sakin romantik bir gun geçiriyorsunuz, geceyi de otelde geçirseniz super olur. Bizim kaldığımız yerler genellikle küvetli oluyor girin içine oh 😂 Evde cesaret edemediğim, uyandığım tum cinsel deneyimlerimi otelde aştım 🙈
mlykk hiç öyle kaçamağımız olmadı da bana saçma geliyor evimin rahatlığı dururken neden otele gideyim 😁 çok uykusuz kaldığımız dönemlerde kızım arada 1 gece kayınvalidemde kalır biz o gece uyuyup dinlenmek yerine aman sabahlar olmasn modunda takılırız 😂😂
ayipolmasinama 2.5 oldu hala deniycez biz de
mlykk Bir gün otelin jakuzisinde kendimi yalatmadan ölmek istemiyorum fkccmmd
elifdedimbededim etme eyleme 😂
elifdedimbededim çocuksuz tatilin kaçamağın tadını çıkarsan çocuğu bi yere götürmek istemezsin 😂
mlykk Benim de eşim görevdeydi. Tam 50-55 günün üstüne buluşucaz. İki günlüğüne jakuzili bi bungalov ayarladık. Allah allaaaahhh diyorum 😂😂
yesilimsii ya su içinde nasıl yapıyorsunuz biz denedik olmadı jakuzide su kayganlığı gideriyor yapamadık çıktık yatakta yaptık adjcjsnw
- Düzenlendi
MedavikPastam akskkd ne kadınsın ya 😂😂😂