• +18
  • Eşimle otel kaçamağı yapacağız 🤭

ipek2022 bebeğim 8-9’da mutlaka uyumuş oluyor. Uyandığı nadirdir. Uyutup çıkacağız uyanırsa da kayınvalidem sallar uyumaya devam eder diye düşünüyorum 😅 o yüzden durmuyor diye aranacağımızı sanmıyorum ya.

mlykk He o zaman iyi gecenin tadını çıkarın
    Hatta alkol kullanıyorsanız şarap meyve falan alın kesinlikle mum al kokulu en güzel geceliğini al yanına veya fantezi kıyafetin varsa

ipek2022 alkolü dışarda alırız muhtemelen bakalım. Kıyafet falan da bakıyorum. Koku olayını iyi dedin ona da bakayım😌

mlykk balayında oteldeydik, geçen sene tatilde oteldeydik nedense hiç sevemedim bu tarz yerlerde sevismeyi. Gittiğim yerlerde 5 yildiz. Nedenini halen cozemedim.küvet ve jakuzi yi hijyen açısından kullanmayı hiç dusunmedim.

elifdedimbededim çocuksuz tatilin kaçamağın tadını çıkarsan çocuğu bi yere götürmek istemezsin 😂

mlykk Benim de eşim görevdeydi. Tam 50-55 günün üstüne buluşucaz. İki günlüğüne jakuzili bi bungalov ayarladık. Allah allaaaahhh diyorum 😂😂

yesilimsii ya su içinde nasıl yapıyorsunuz biz denedik olmadı jakuzide su kayganlığı gideriyor yapamadık çıktık yatakta yaptık adjcjsnw

mlykk biz gittik eşimle iki saatlik uzak bi yere görümcelerim de orada oturuyor ama ben otelde kalmayı tercih ettim çok güzeldi

mlykk bende çok severim oteli 😍 eskiden daha rahat yapardık şimdi otel fiyatları da arttı evimizin suyu mu çıktı diyoruz 😂

mlykk otel kaçamağını denemedik hiç ama asker arkadaşı mooduna da geçmedik. Ama farklı yerler deneyimi baya iyi olur galiba