Kızlar bu aralar psikolojik olarak kendimi iyi hissetmek için alışverişe verdim kendimi bana kendi tarzınızda beğendiğiniz kıyafet elbise kombini atar mısınız aşırı mini giymiyorum onun haricinde her türlü önerinize açığım

mavipanda canım bende tesetturluyum. Ama ipekyol,mango beğeniyorum güzel şık parçalar var

mavipanda ben evlenmeden önce, İspanyol paça ve dar hir t-shirt giyerdim harika oluyo o ikili , çiçekli elbsilere bayılırım açık kadınlarda cıvıl cıvıl, uçuş uçuş seviyorum , özellikle bu son sezonların fırfırlı mini elbiseleri bir harika trendyoldan baktım ama bulamadım resim atıcaktım her neyse onlar çok güzel, yani sen günlük mü istiyorsun gezmelik mi ev için mi bilemediğim için

mavipanda Canım benim yazın en vazgeçilmez parçalarım bu elbiseler. Her boyu her bedeni her rengi var satışta. Yazın bunlar çok güzel oluyor pantolon şort falan giyemiyorum hiç dar geliyor sıcakta. Böyle şeyler alabilirsin herkese çok yakışıyor😍

mavipanda aşko ben daha yeni Beymen den turuncu bi elbise aldım Polo yaka dizden bi tık yularda polodanda aldım takılıyorum öyle 😂

mavipanda bende tesettürlüyüm ama trendyolda favorimde şöyle bir elbise var evde giyerim diye almayı düşündüğüm https://ty.gl/zvoij81p13
            Uçuş uçuş elbiselere bayılıyorım sırt dekoltesi olan tşörtler elbiseler bakabilrisin