Yasak_elma al kız evde giyersin ben böyle çok beğendipim kıyafetleri alıp evde giyiniyorm 😁
Kızlarım zevkinize güveniyorum
Sedaa bende eskiden ip askılı giyiyorsçdum ama artık giymiyorum çok açık oluyor
TombulHatun kız çok güzel bu 😍
mavipanda bende askılı dışarda giymem evde giyerim
Yasak_elma gerçekten milada çok güzel ürünler var
TombulHatun Evde elbise hiç giymeyi sevmem ben ya dışarda giyerim vardırda cok elbisem ama evde giyemiyorum 😖
mavipanda Hemde fiyatları uygun oluyor
Yasak_elma sende alıp evde giy kız içinde kalmasın
TombulHatun Bunun tesettürünü bulmam lazım hemen bi bakayım🤩😀
Yasak_elma evet gerçekten çok uygun geçen aldım hem güzel hem fiyat baya uygun
Yasak_elma bende bakayım bulursam atarım
mavipanda Kız ben evde elbiseyle rahat hareket edemiyorum gibi oluyor.Ne elbise ne etek giymem evde.Ben genelde evde tişört kapri şort sıfır kollu giyiyorum bunlar daha rahatıma geliyor.Ama dışarda giyerim çok elbisem vardır ama bu elbisenin tesettürü olsa ne iyi olurmuş😋
Yasak_elma bende valla rahat giyinmeyi seviyorum evde
mavipanda iyi olur kuzum😘
mavipanda hemen kap bir tane efil efil cıvıl cıvıl 😁
Yasak_elma tesettürünü bulursan link at 😁 evde giymek içinde harika ama bu ay evde giymek için biraz fazla psra harcadım önmzdeki ay alırom sanırım bunu 😁
TombulHatun Tamam kuzum begendigim bisey olursa atarım👌Evde giymek icin pahalıdir bu😂
Yasak_elma kız evde temiziik yaparken giymicen zaten işi gücü bitirip eşin gelmeye yakın arada giy 😁
Yasak_elma evet ama olsun çok beğendim 😁 tesettürünü bulursan bunu almama gerek kalmaz 😁
MedavikPastam kesinlikle tam benim tadrlarım bunlar da giy çık Hem Rahat hem tek parça Hemde çok açık degil 👍