Slaedz06 pek kullanışlı olmuyor. İmkanınız varsa dolap alın daha kullanışlı.

Slaedz06 ben ilk çocuğum için almıştım işimi çok güzel görüyordu. 2. Bebek olunca bir de 3 kapılı gardrop aldım sonradan.

Slaedz06 benim cocuklar 4 yaşına geldi, hala şifonyer kullanıyorum ben 😀 bence gayette kullanışlı, ama benim eski evim kücüktü, dolap koyacak fazla yerim yoktu, o yüzden şifonyer aldik, ama eğer dolap koyacak alanın varsa bence dolap al, ben şifonyere mevsimlik kıyafet koyuyorum, mesela şuan yazlıkları şifonyerde, kışlıkları baza altina kaldırıyorum. 3 çekmece oğlumun, 3 çekmece kızımın kıyafetleri diye yerleştirdim. oğlumun bir kaç tane takım elbisesi var ,onları da eşimin dolabına asıyorum, sorun olmuyor. Cocuklar okula başladiklari zaman ikisinin odasına ayrı ayrı oda takımı alacam inşallah.

Sedaa ben zaten hep mevsimine göre değiştiriyorum ikiz kızlarım var şuan 4 aylıklar annemde ben okula başlayana kadar kullanmış ½ sene içinde dolap düşünüyorum

Slaedz06 eğer dolap almayı düşünüyorsan bence al, boşuna sifonyere para verme. Bende cocuklar okula baslayana kadar kullanıcam, sonra ikisine oda yapacam, ama sen 1-2 sene icinde dolap alacaksan şimdiden al 😀