Herkes fal postu açmış yok mu şöyle astrolojiden anlayan ve burçları yorumlayan ?
Burcum: Oğlak
Yükselen: Terazi 😅🌹
Fal değil burç
Avil06 oğlak burcunun hayal dünyası çok geniştir. Şizofreni hastalıklar genelde oglaklardan çıkar. Oğlak kadınları aşırı mantıklıdır. Gereksiz detaylara takılmazlar. Ama ilişki yönünde çok şansli olduklarını söyleyemem. Ortamlarda kendilerini çok belli ederler. Giyime para harcamayı severler. Kiskanclik yonleride fazladır. Çok titiz sayılmazlar ama çevreye kendilerini titiz gösterirler. Genel olarak şanslılar kedi gibi 4 ayak üzerine düştükleri zamanlar çok olur. Bakım yapmayı severler. Yalan konusunda iyidirler kolwy yalan söyleyebilir o yalana kolayca karşı tarafı inandiri hatta kendi bile inanabilir. Oğlak kadınlarının genelde vücut tipleri elma modeline yakındır. Bu arada oglaklarin aile bağları kuvvetli değil
Terazi ise çok fedakardir, aşırı ailecidir ve terazi kadınları aşırı zekidir fakat iyi niyeti kolayca suistimal edilebilir. Eğlencelidir cömerttir ve çalışkandır ama terazi kadının enerjisi genelde düşüktür çabuk yorulur ortamlarda çok sevilir güven veren bir tiptir. Örnek gösterilebilen kişiler genelde terazilerden çıkar ve terazi kadınları genel olarak güzeldir. Terazi kadınların en belirgin özelliklerden biri karşı tarafın neyi neden söylediğini hemen anlar niyetini yani hafizasida kuvvetlidir olay orgulerini karistirmaz o yüzden tetazilere kolay yalan soyleyemezein söylediğini zannedersin. Terazilerde sevilmeyen şey ise aşırı sinir sinirlendiginde gözü döner kırıp dokebilir can da yakabilir sözleriyle
tubikooo yayı atlamışım hiç araştırmadım ama aslanı çok iyi bilirim
Aslan ailesine ve arkadaşlarına karşı aşırı fedakar kullanilacak kadar fedakâr. Moderndir aslwn kadını fiziki olarak genelde çok güzel olur. Takdir edilmeyi sever. İyilik yapmwyida çok sever. Aslan giyinmeyi de çok sever. Aslan kendine gelince kısar tutumlu olur ama ailesine sevdiklerine karşı çok cömert olur. Dedikodu dinlemeyi de çok sever ama kendisi ile alakalı kolay kolay sır vermez hele ailesi ile alakalı bir şeyi asla. İlişkide yıpranan taraf genelde o olur. Bu arada aslanın müthiş bir liderlik vasfı vardır aşırı garantici ve yaptığı ise aşırı konsantre olur. Genelde zekidirler sayısal yönleri ağır basar. Merhametlidir çok komiktir iyi espiri yapar dalgın yanlarida çok olur. Genelde çevresi tarafından sevilen kişilerdir
Nurtrhnx1 kova zeki geçinir ama çok ta kullanır. Kovanın çok dengesiz yani vardır bazen aşırı tutumlu olur bazen ise gereksiz sağa sola para verir. Sekse düşkündür. Hep farklı olmaya çalışır. Çok ben bilirim kafasında. Kova kadınları kilo almaya müsaittir. Zevk sahibidir pahalı ve kaliteli şeyleri sever. Farklı tadlara açıktır. Farklı insanlar tanımayı sever. Ezik insanlardan nefret eder. Kova aşırı dürüsttür ve dobradir ama bazen patavatsız olabiliyor. Çok kendini beğenir ama kendisi ile barışık olmakta zorlanır. Kovayı mutlu etmek biraz zordur. Mukemmeliyetcidir. Birazda bencil. Mantık kadınıdır çok duygusal değildir
Akrep kadınları özel zevklerine düşkündür. Akrep kadını aşırı akıllıdır. Yapacağı işin yerini ve zamanını çok iyi bilir. Kendisini asla ama asla kötü gösterecek bir hareket yapmaz. Zekidir ve bilgili olmayı sever araştırır güzel giyinmeyi sever ve genelde başarılı kisilerdir
- Düzenlendi
etoile Burcum koç
Yükselenim yengeç rıca etsem benide yorumlarmısın🌹
etoile canım burcum akrep yükselenim başak yorumlar mısın 🌼
etoile tam ben 🤩 yükselenim yengeç onun nasıl özellikleri var asla anlamıyorum astrolojiden ama şu anda ilgimi çekti 🥳
Avil06 Burcum ikizler yükselenimi bilmiyorum😂
Yasak_elma koç burcu aşırı aşırı merhametli. Yani biri zor durumda olsun t parası i verir. Aşırı arkadaş canlısı. Sevdiği biri zor durumda olsun sonucunda kendisinin başına kötü bir şeyde olsa kesinlikle sevdiğinin yanında olur. Tam kötü gün dostudur. Kaliteli giyinmeyi sever. Ama biraz rahattır her konuda yani ev pisse aman sonra temizlerim der çok inatçıdır aşırı ilgi sever ihaneti asla kabul etmez anında siler siniri yüksektir aşırı korumacidir ve eğlencelidir koçlar candır ya biraz da zor yanları var
etoile Bana da bakabilir misin canım 🤩
Burç Aslan
Yükselen Başak
A1L2 offff balık balıklar için duygusal derler ya yalan. Balıklar insanların duygularını çok iyi kullanır aglak olmasının sebebi bu duyguları sömürme.sevdigine çok ilgi gösterir ama aşırı ilgi bekler hediye bekler çiçek bekler bunun için ağlar. Kariyer yapma yönü ağırdır. Tanıştığı kişilerde iz bırakır
etoile
Bukadar da net anlatılamazdı 😀
Ama temizlik konusunda yalan yok sabahı bile beklemem akşamdan yaparım bütün günü rahat geçirmek için 😂😂😂rahatım yani aynen 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ağzına sağlık canım benim balık burcuda cuk diyr oturmuş ağlamam tamamen kocamadır hatalıysam direkk duygu sömürücü
Hemende affeder 😂😂 kıyamammmmm
Yasak_elma oyyyy yengeç canım yengeç çok iyi bir dosttur çok kaliteli bir insandır. Sevdiklerine kolay kolay yanlış yapmaz anne babaya çok düşkündür.ama arkadaşlarına verdiği değeri kolay kolay göremez çünkü çok değer verir çok üzülür ama silmesi çok kolay olur. Asla affetmez. Yengeç kadınları akıllıdır. Albenisi yüksektir. Bütün parasını kıyafete ayakkabıya makyaja verebilir. Şık olmaya aşırı özen gosterir. Kolay kolay kimseye güvenmez. büyük küçük dinlemez bir şey ona ters ise Cat çat soyler bu konuda biraz saygisiz olabilir. Çok cilvelidir
Kızlar bir saate gelirim yorumlamadiklarimi yorumlarım. İşim çıktı
etoile Ben demekki her iki burcumun özelliklerini de taşıyorum🤭Teşekkürederim canım ♥️