Yasak_elma rica ederim canim
Fal değil burç
mavipanda Akrep kadınları özel zevklerine düşkündür. Akrep kadını aşırı akıllıdır. Yapacağı işin yerini ve zamanını çok iyi bilir. Kendisini asla ama asla kötü gösterecek bir hareket yapmaz. Zekidir ve bilgili olmayı sever araştırır güzel giyinmeyi sever ve genelde başarılı kisilerdir
Başak kadinlari genelde çok güzeldir erkegide genelde yakışıklıdir. Ama basaklqr çok cimridir ya. Başak titiz derler ya öyle değil aslinda başaklar genelde çevresinin ve çevresindekilerin çok temiz olmasını ister. Başaklar ayak üstünde 40 yalan söyleme potansiyeline sahiptir. Bazen saf ayagina öyle güzel yatarlar ki. Akıllı kişilerdir. Hirslilar. Estetiğe önem verirler dış görünüşe ya çevresindeki kişilerin dış gorunusunden etkilenir. Ben cimri değilim tutumluyum diyorsa o kesin basaktir 😂😂
belladonna oyyyy yengeç canım yengeç çok iyi bir dosttur çok kaliteli bir insandır. Sevdiklerine kolay kolay yanlış yapmaz anne babaya çok düşkündür.ama arkadaşlarına verdiği değeri kolay kolay göremez çünkü çok değer verir çok üzülür ama silmesi çok kolay olur. Asla affetmez. Yengeç kadınları akıllıdır. Albenisi yüksektir. Bütün parasını kıyafete ayakkabıya makyaja verebilir. Şık olmaya aşırı özen gosterir. Kolay kolay kimseye güvenmez. büyük küçük dinlemez bir şey ona ters ise Cat çat soyler bu konuda biraz saygisiz olabilir. Çok cilvelidir
MedavikPastam ikizler burcu kadını aşırı akıllıdır ve genelde güzel olurlar. Çok duygusal olmazlar genelde mantık işler onlarda. ikizler arkadaş yönünden kötü değil ama kendini çok kaptirmaz. Hiç bir şeye kaptirmaz aslında dengesi vardır. Farkında olmadan çevresindekileri kullanır. Ama bilinçli yapmaz bunu mantık insanı olduğu için. Etliye sütlüye karışmaz. Al benisi yüksektir. Genelde sarışın kadinlar ikizlerden çıkar. Kolay kolay kimseye güvenmez. Hayattan çok şey beklemez ama ikizlerin bir konuda şansı yüksekse bir konuda şansı çok kötüdür. Genelde ikizler burcu kiskanilir dikkat çektiği için. Aslında zekidir ama çalışmayı çok sevmezler. İkizlerin genelde çocukluktan başlayan kronik bir rahatsızlığı olur. Tedavisi çok uzun sürer
- Düzenlendi
etoile Ulan birebir beni anlatmışsın her cümlesi uyuyor bana🤣🤣🤣 Son cümlen bile bana ait. Çocukluktan başlayan tedavisi olmayan kronik bir rahatsızlığım bile var😃😃
mavikelebekk__ Aslan ailesine ve arkadaşlarına karşı aşırı fedakar kullanilacak kadar fedakâr. Moderndir aslwn kadını fiziki olarak genelde çok güzel olur. Takdir edilmeyi sever. İyilik yapmwyida çok sever. Aslan giyinmeyi de çok sever. Aslan kendine gelince kısar tutumlu olur ama ailesine sevdiklerine karşı çok cömert olur. Dedikodu dinlemeyi de çok sever ama kendisi ile alakalı kolay kolay sır vermez hele ailesi ile alakalı bir şeyi asla. İlişkide yıpranan taraf genelde o olur. Bu arada aslanın müthiş bir liderlik vasfı vardır aşırı garantici ve yaptığı ise aşırı konsantre olur. Genelde zekidirler sayısal yönleri ağır basar. Merhametlidir çok komiktir iyi espiri yapar dalgın yanlarida çok olur. Genelde çevresi tarafından sevilen kişilerdir
mavikelebekk__ Başak titiz derler ya öyle değil aslinda başaklar genelde çevresinin ve çevresindekilerin çok temiz olmasını ister. Başaklar ayak üstünde 40 yalan söyleme potansiyeline sahiptir. Bazen saf ayagina öyle güzel yatarlar ki. Akıllı kişilerdir. Hirslilar. Estetiğe önem verirler dış görünüşe ya çevresindeki kişilerin dış gorunusunden etkilenir. Ben cimri değilim tutumluyum diyorsa o kesin basaktir 😂😂
MedavikPastam univde iken çok merak sarmıştım. Ama çoğunu unuttum aklımda kalanlar yani. Ama işin icerisine başka şeyler de giriyor. Yıldızlar. Burçlar tek başına iş görmez yıldızımız çok önemli
etoile Gerçekten biliyorsun bu işi. Şimdiye kadar ikizler burcu için okuduğum hiçbir yazıda gerçekten kendimi görememiştim. Ama senin yazdıkların birebir bana uyuyor ikizlere uyuyor.
MedavikPastam onlar biraz boş. Astroloji öyle bir şey değil. İşin içine matematik giriyor başka şeyler giriyor. Önemli bı alan ama insanlar bunu laskalastirdilar
etoile aşkım beni tanıdığını biliyorum ahhahahahahha😂
etoile ayyy ikisinden de özellikler taşıyorum 💃 çok teşekkür ederim 🤍
belladonna rica ederim canım 🌼
MedavikPastam gel kanka sarılalım ikizler burcu olarak
etoile belki bir gün olur 😘🌼❤️
Cicikiz Canım kankam🫂