Fal değil burç
112238 Akrep kadınları özel zevklerine düşkündür. Akrep kadını aşırı akıllıdır. Yapacağı işin yerini ve zamanını çok iyi bilir. Kendisini asla ama asla kötü gösterecek bir hareket yapmaz. Zekidir ve bilgili olmayı sever araştırır güzel giyinmeyi sever ve genelde başarılı kisilerdir
Canım yayı okumayı atlamisim. Onu bilmiyorum işin kötü yanı kizimda yay burcu
Rouge Aslan ailesine ve arkadaşlarına karşı aşırı fedakar kullanilacak kadar fedakâr. Moderndir aslwn kadını fiziki olarak genelde çok güzel olur. Takdir edilmeyi sever. İyilik yapmwyida çok sever. Aslan giyinmeyi de çok sever. Aslan kendine gelince kısar tutumlu olur ama ailesine sevdiklerine karşı çok cömert olur. Dedikodu dinlemeyi de çok sever ama kendisi ile alakalı kolay kolay sır vermez hele ailesi ile alakalı bir şeyi asla. İlişkide yıpranan taraf genelde o olur. Bu arada aslanın müthiş bir liderlik vasfı vardır aşırı garantici ve yaptığı ise aşırı konsantre olur. Genelde zekidirler sayısal yönleri ağır basar. Merhametlidir çok komiktir iyi espiri yapar dalgın yanlarida çok olur. Genelde çevresi tarafından sevilen kişilerdir
etoile aayy canım cok teşekkür ederim 🥰❤️ailem konusunda cok haklısın cogu dedigin sey dogru bazıları haric kendini kullandırtma dısında o kadar degil kendi degerimi bilirm ha annem belki o kullanırsa da kullansın beni annem sömürsün de isterse dkdkd ama ailem herseyimdir hepsine cok baglıyım baglıyız ve kendinden kısma da uymuyor bana cünkü hic kısmam keske biraz kıssam .ilişkide asla yıpranmam hatta tam tersi hic bir erkek için kendimi yıpratmam hic öyle ask konularında yada baska insanlara karsı bu kadar duygusal degilim önemsemem öyle kimseyi kendimden cok digerleri hep birebir bunlar dısında dkdkd
Rouge ya yıldız meselesine çok hakim değilim. Çok yorum yapamam. Ama kişinin yıldızı oluyor mesela ailede kaçıncı cocuksunuz yıldızınız ne kadar parlak. Ailede sizin yıldızın önüne geçen biri var mı falan filan tam hakim olmadigim için yorum yapmamda doğru olmaz. O biraz uzmanlık gerektiriyor çok ciddi bir mesela. Bu yıldız olayi ile ilgilenen çok kişi yok zaten. İnst da falan var da onlar doğru mu değil mi pek emin olamiyorum
etoile bütün yorumlarını okudum vee boğa burcu kadını yorumunu merak ettim 😄 yorumlarsanız çok sevinirim ☺☺
ayyynoluyonoluyo bende diyorum boğa kimse çıkmadı
ayyynoluyonoluyo boğa burcu: aşırı harcamayı sever. Marka düşkünü. Her şeyi denemeyi sever. Yersiz yere siniri var. Çok çok kıskanç. Ama bı o kadar da merhametli. Fazla cömert. Konfor alanına çok düşkün. Sekse de düşkün olur. Gezmeyi eğlenmeyi çok sever. Çalışmayı sevmezler. Hep kendilerini haklı bulurlar genelde. Başarili insanları içten içe çok taktir ederler. Dış görünüşe çok önem verirler. Kilo takıntıları olur genelde. Yani fit gorunumu severler. avrupai takılmayı severler. Bogayla ters düştün mü gecmis olsun hemen bilenir. Konuşmaz. Kendi içinde çok kurgular mesela ben ona bunu desem yanlış anlar mı nasıl desem gibi düşünürde düşünür. Çoğu düşüncesini dile getirmez bu sebepten ötürü. Esprituel kişileri çok severler kendileri de espiri yapmak ister ama çok yetenekleri yoktur.
etoile tam olarak beni anlatmışsın ama harcayamıyorum artık keşke para olsada harcasam 😂😂 evlilikten sonra üçü beşi düşünür oldum yarınımı düşünüyorum ekonomi çok kötü çokk😝😝
Teşekkür ederim😘💕
ayyynoluyonoluyo rica ederim canım. Herkes için geçerli o malesef.🌼🌼