etoile bana da bakar mısınn canim
Burcum başak
Yukselenim oglak

Puahahaha Başak titiz derler ya öyle değil aslinda başaklar genelde çevresinin ve çevresindekilerin çok temiz olmasını ister. Başaklar ayak üstünde 40 yalan söyleme potansiyeline sahiptir. Bazen saf ayagina öyle güzel yatarlar ki. Akıllı kişilerdir. Hirslilar. Estetiğe önem verirler dış görünüşe ya çevresindeki kişilerin dış gorunusunden etkilenir. Ben cimri değilim tutumluyum diyorsa o kesin basaktir 😂😂

Puahahaha oğlak burcunun hayal dünyası çok geniştir. Şizofreni hastalıklar genelde oglaklardan çıkar. Oğlak kadınları aşırı mantıklıdır. Gereksiz detaylara takılmazlar. Ama ilişki yönünde çok şansli olduklarını söyleyemem. Ortamlarda kendilerini çok belli ederler. Giyime para harcamayı severler. Kiskanclik yonleride fazladır. Çok titiz sayılmazlar ama çevreye kendilerini titiz gösterirler. Genel olarak şanslılar kedi gibi 4 ayak üzerine düştükleri zamanlar çok olur. Bakım yapmayı severler. Yalan konusunda iyidirler kolwy yalan söyleyebilir o yalana kolayca karşı tarafı inandiri hatta kendi bile inanabilir. Oğlak kadınlarının genelde vücut tipleri elma modeline yakındır. Bu arada oglaklarin aile bağları kuvvetli değil

zehirlisarmasik Aslan ailesine ve arkadaşlarına karşı aşırı fedakar kullanilacak kadar fedakâr. Moderndir aslwn kadını fiziki olarak genelde çok güzel olur. Takdir edilmeyi sever. İyilik yapmwyida çok sever. Aslan giyinmeyi de çok sever. Aslan kendine gelince kısar tutumlu olur ama ailesine sevdiklerine karşı çok cömert olur. Dedikodu dinlemeyi de çok sever ama kendisi ile alakalı kolay kolay sır vermez hele ailesi ile alakalı bir şeyi asla. İlişkide yıpranan taraf genelde o olur. Bu arada aslanın müthiş bir liderlik vasfı vardır aşırı garantici ve yaptığı ise aşırı konsantre olur. Genelde zekidirler sayısal yönleri ağır basar. Merhametlidir çok komiktir iyi espiri yapar dalgın yanlarida çok olur. Genelde çevresi tarafından sevilen kişilerdir

zehirlisarmasik oyyyy yengeç canım yengeç çok iyi bir dosttur çok kaliteli bir insandır. Sevdiklerine kolay kolay yanlış yapmaz anne babaya çok düşkündür.ama arkadaşlarına verdiği değeri kolay kolay göremez çünkü çok değer verir çok üzülür ama silmesi çok kolay olur. Asla affetmez. Yengeç kadınları akıllıdır. Albenisi yüksektir. Bütün parasını kıyafete ayakkabıya makyaja verebilir. Şık olmaya aşırı özen gosterir. Kolay kolay kimseye güvenmez. büyük küçük dinlemez bir şey ona ters ise Cat çat soyler bu konuda biraz saygisiz olabilir. Çok cilvelidir

etoile ama vallaha öyle fazlasıyla birebir onu anlatmışsın onu bende farkkettimm 😂😂😂

etoile yükselenim yengeç burcum ikizler skdkdkkd

etoile kız kesin yükselinede başaktır eltinin Nursuz o kadar fesat ki daha kaynımla sevgiliyken beni instadan engelledi düşün yani ne kadar fesat olduğunu 😂😂 bir gösteriş meraklısı yalancı kendi çalışıyor akıyor maaşıyla vakkodan bilmem neyden kocam aldı diye paylaşıyormuş ben bunu akrabalardan duyuyorum salak okul mezuniyetinin havai fişeğini çekmiş canım kocam arka balkon sürprizi yaptı yazmış düşün bu kadar şizofren 😂😂😂 milletten duyuyorum yaşı 30 10 yaşındaki çocuk gibi davranıyor beni engelleyince ben muhatap olmadım onunla görüşmüyoruz kız insanı hasta eder

Cicikiz benimde elti fena da. Çok takılmamak gerek ben onun burcunu bilmiyorum. Hiç doğum gününü kutlamadi kocası o yüzden bilmiyorum.