milkshake [silindi] başka odada yapiyoruz zaten çocukla ayni odada yapacak değiliz heralde baska yerdr yapsan da çocuk ağlayınca napcan yarıda kalacak tabi susmuyor oda oda bizi arıyor bakmayınca da
milkshake xyzem benimkide aceleci bu ara bende sinir oluyorum yapasim bile gelmiyo adetim bitti ama yapmak istemedim dün olmadı bugün de olmayabilir sırf acele ediyor diye istemiyorum artık aslında cok istekli birisiydim
Papatyaaa001 milkshake en son ne zaman oldu hatırlamıyorum 🙈 çocuktan sonra vakit bulamaz olduk hafta da 1 olursa şükrediyoruz süresi de en fazla 10-15 dakika o da ön sevişme falan olursa
Sedaa milkshake iş gereği şehir dışında şuan, 15 günde bir 1 günlüğüne izin alıp geliyor, yoksa dayanamıyor 😅 işin ne zaman biteceği belli degil ama 3 hafta icinde bitebilir dedi eşim. Az kaldı yani. 🙂
Sedaa Deleted18 bizim özel günler genelde 1 saate yakın sürerdi , ilk kez 2 saat felan sürmüş😅 aslinda ben yeni aldiğim gecelikle dans felan etmiştim, birde her zamankinden biraz daha yavaş ve romantiktik, onunda etkisi vardır belki 😀🙂