Kokoshanim08 o zamanlar dikkat edersin çocuğuna mesela fazla bebeğin yüzüne yanasmamasini onlersin, ya da üstüne dusecekmis gibi böyle üstüne girmemesini falan. Sen sürekli dibinde olduğun sürece annenin içi rahat eder , öyle anneler var ki aaa bebekk bak diyip çocuğu salan sanki oyuncak bebek yani. Hatta birde sap sup öpen kişiler izin almadan hiç sevmeem. Daha 4 aylık sonucda bı 8 9 aylik olur da tamam yanii ama şuan daha çok küçük, o yüzden anneyi haklı buluyorum. Tabiki senin kız da çok tatlı bebek sonucda sevmek istiyor ama biraz büyüsün bol boll ikisi oynarlar zaten 🤗 yani ben burda alınacak bir hareket görmüyorum hani kendi icinizde bu durumu alıngan haline getirmeyin çünkü anneler çok hassas oluyor her anne bir değil sonucda , bebeği olunca ayrı bir koruma iç güdüsü oluyor bu kişiye özel de degil. Belirli bir yaşa gelince zaten anneler de salıyor kendilerini büyüdü artık birşey olmaz diye ama şu evre annenin tam olarak iç güdüsü ile hareket etme ve koruma evresi o yüzden biraz dikkat edilebilir 🥰