ssma [silindi] ucmustur havalara 😂😂 benim ki de yanımda şimdi öyle bişi desem ne mutlu olur haa 😂 cumadan sonraya saklıyorum akşama 😂😂
[silindi] ssma kız sen varya yazdı ateşli kalp attı adamın kalbi duracak şimdi işten çıkıp eve gelecek
ssma Deleted18 gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz . Günlük hayatta asla konusamayiz bu konuları kimseyle . Ama burası bı harikaymış 😂 sizde oyle
[silindi] ssma sag saglim kucağına al inşallah kız mı erkek mi kac haftalıksın benimde 1 yaşında kızım var
nuryollanna ssma Kızlar gebeyken de oral yapılır mı . Yani esime oral yapsam bı sorun olur mu. Ben yapmamıstım ama zor tuttum kendimi dkshzosgsıxhwosh
ssma TombulHatun yaaaa 😂😂 teşekkür ederim valla insan iyi gaza geliyor burda . Yeni indirdim uygulamayı . Bu uygulama evlilik kurtarirr 😂
[silindi] ssma hanımlar adları alayım bari tanışalım belki ilerlen zaman insgram da ekleriz adım odilnaz 2senelik evliyim 1yaşında kız bebeğim var alya nehir tokata oturuyorum yaş 20 bu sohbete rağmen tanışmamak olmaz
nuryollanna ssma Hadi bakalım bol şans 😃😃😃 Gebeyken ayrıca bi yalama isteği vardı resmen aşeriyodum ajdjwuwjhdjs
[silindi] ssma vallaha kudurdu adam akşama alkol alacak bu sevinçten eve alkol almayan adam alkol sokacak sevinçten 😂
ssma nuryollanna ohaaa bende de o şekilde yemin ederim 😂 normal de asla aklıma gelmezdi şimdi gözüm sürekli şeyine kayıyor şaka gibi 😂😂😂
ssma Deleted18 biz de de ilişki olmuyor ben korkuyorum o da ısrar etmedi .biz başka şekil de hallediyoruz sevişiyoruz vs 😂