[silindi] ssma vallaha kudurdu adam akşama alkol alacak bu sevinçten eve alkol almayan adam alkol sokacak sevinçten 😂
[silindi] Deleted18 Deleted18 kız şimdi hastayım adetliyim yarın bitecek bitsin diye 4dönüyorum o kadar çok isteğim varki adet çıktıktan sonra anlatamam o beni değilde ben onu sii…gibi
ssma nuryollanna ohaaa bende de o şekilde yemin ederim 😂 normal de asla aklıma gelmezdi şimdi gözüm sürekli şeyine kayıyor şaka gibi 😂😂😂
nuryollanna ssma aynen işte bende de öyleydi resmen aşeriyodum ama bisi de diyemedim ama nasıl bi istek anlatamam 🤣🤣🤣🤣
Deleted18 ssma [silindi] nuryollanna [silindi] maşallahınız var gençler inşallah sizden güzel haberler bekliyorum
ssma Deleted18 biz de de ilişki olmuyor ben korkuyorum o da ısrar etmedi .biz başka şekil de hallediyoruz sevişiyoruz vs 😂
[silindi] Deleted18 ben bilmiyorum ki benim adet 1ay gecikti hatta hamileyim dedim kan verdim falan boş çıktı 1agustosta hasta oldum yoksa hergün muz yedim😂
[silindi] delihatunum kız o kadar konuştuk kı vallaha canım istemedi degil ağzım sulandı😂adamı dört gözle bekliyorum bebemi uyuttuktan sonra direk duşa