[silindi] Deleted18 ben bilmiyorum ki benim adet 1ay gecikti hatta hamileyim dedim kan verdim falan boş çıktı 1agustosta hasta oldum yoksa hergün muz yedim😂
[silindi] Deleted18 istersen İnstagram ver ekliyim veya sen ekle sorun yoksa senin için bana sorun oluşmaz
[silindi] TombulHatun ohh gazladın bizi tabi rahatsız suan kocayı bekliyom işten 😂keşke hemen akşam olsa😂
TombulHatun delihatunum al adamı sok duşa önce suyun altnda biraz masaj yap gevşesin sonrası sende 😂😂
[silindi] [silindi] TombulHatun kız sende neler neler var hocam ilk önce ne yapıyoruz önce elliyoruz sonra lak diye alıyormuşuz ağıra hocam 😂😂😂
delihatunum TombulHatun kız göt kadar küvet var sığamıyoruz😂 şöyle jakuzi falan olsaydı mük olurdu hayalim jakuzili bir otelde bir kaç saat 😂
[silindi] TombulHatun kız konuşmayı kesinde kalkayım işimi yapayım elimde perde ile oturmuş size yazıyorum kalkamıyorum😂
TombulHatun [silindi] evladım biz bunları kaç kere anlattık bak önce duşa öpüş elleş koklaş sonra adamı öperek başla yavaş yavaş vücudunu öperek in aşağı sonra lak diye alma sen bünye alışık değil nefessiz kalırsın öperek başka sonra al 😂😂😂😂😂