sbl97 tanıdığım var ,mide küçültme de olabilir tam bilmiyorum.bin pişman bi tas çorba içemiyor 2 köfte yiyemiyoruz çöktü kadın.+kilo vermeden her taraf sarktı bide plastikle estetikle felan uğraştı bir sürü,5 sene falan oldu sanırım

sbl97 ben 4 yıl önce oldum çok memnunum yine olsa yine olurum ama maalesef son 1 yılda kilo aldım biraz onu vermeye uğraşıyorum dikkat edilmezse alınıyor maalesef

downannesi şimdi nasıl yani tokluk hissi falan ben bugünlerde tokluk hissedemiyorum

5 gün sonra

sbl97 hala pek birşey yemiyor. Mesela iki köfte iki kaşık makarna ile doyuyor. Çok sık acıkıyor ama az yiyor

Bende ameliyat olalı 3 ay sonra 4 sene olacak. İyi ki olmuşum diyorum. Mide zamanla biraz büyüyor doğal olarak. Porsiyonlarım gayet güzel. Dikkat edilmezse bir süre sonra kilo alınıyor maalesef.

bogurtlenliturta bu arada 56 kilo verdim sadece hamileyken 9 kilo almıştım suan 5-6 kilom kaldı onuda verdiğimde tekrar basa döneceğim, ayrıca midem hala küçük olduğu için diyet yapmak benim için çok basit 🤭 ve benim eşimde oldu, nişanlıyken beraber olduk biz aynı gün oda 45 kg verdi hiç almadı çok memnun

Avakadobuu sarkma olmadı pilates yaptım ve protein ağırlıklı beslendim, tabi ki derim sert değil yumuşak ama sarkık değil kesinlikle yani çok rahat bikini giyiyorum öyle söyleyeyim sarkık değil

bir ay sonra

sbl97 ben oldum 108 kiloyla girdim suan 77 kiloyum ilk 6 ay cok zor sureclerden gectm hala fazla yemiyorum yememeyi ogrendim diyebilirim