onusoyleyemiyoruzmaalesef @HurremSultan happy kidste unutamadığınız bi post diye konu acmışlar senden bahsediyorlar sanırım ekmekle görümce doven bı yiğit vardı hurremsultandı sanırım diye resim yükliycekdim ama olmadı seni arıyolar😂😂😂
etoile onusoyleyemiyoruzmaalesef o gerçek mi ya:) ben hiç ciddiye almamıştım. Ciddi ciddi var mı böyle bir şey
HurremSultan onusoyleyemiyoruzmaalesef aşkım o ben değilim kiiiiiii 😅😂 onun resmi hurrem sultandi ama ismi degisiktiiii
Nietzsche onusoyleyemiyoruzmaalesef Ben bir tane görümce döven hatırlıyorum, o da cemreana isimli kişiydi 😂😂saçından sürüklemişti
onusoyleyemiyoruzmaalesef etoile bilmiyorum ki sadece orda bahsedilen buradaki hurremsultan mı onu merak ettim eğer öyleyse gerçek mi değil mi ondan öğreniriz😂
onusoyleyemiyoruzmaalesef bitterdelisi24 Forum’da unutamadığınız olaylar şeklinde acmışlar forum kısmında 3. Sırada
HurremSultan Nurtrhnx1 o kadar haklısın kiiiio kimseye karışmam ama kendim jcin. Sevdiğime karışanın anlını karışlarım 😂😂😂
Nurtrhnx1 Nietzsche Ay itiraf ediyom bende bi ara sevmedim bi kızın saçını altan tutup sürüklemistim 🤭🤦🏻😅