nergisss O dengeyi o sınırı zaten bi bilebilseler böyle olmayacak,herkesin kardeşi var ama yeri geldiğinde de öncelik hep kendi eşin kendi ailen oluyor. Senin eşin kadar abartmasada benim eşiminde 2 yeğeni var,biri evli biri bekar kazık kadar olmuşlar hele o bekar olan sürekli bizden bişeyler çekme peşinde bayram olur utanmadan para ister bişey almak ister annesinle sanki ağız birliği etmiş gibi hemen annesi der amcan sana alır kız nişanlanacaktı sürekli yine annesinle beraber laf atarlardı artık yeğenine nişanü sen yaparsın yer parasını sen verirsin ne münasebet ya resmen bu insan kullanmak işte ama eşimde Allahtan bunların farkında ki bişey yapmıyor. Geçen hafta eşimin doğun günüydü benim bile gucume gitti yeğenleri ne aradı ne sordu,noldu dedim yalakalık yapıyolar bişey isticekleri zaman bi arayamazlarmıydı,acaba biliyolarmı dogum gunumuki arasınlar ben onemsemiyorum zaten dedi,valla dedim bisey istemeye gelince yalakalikla ariyosa dogum gununde de bu bi hatirdir hediye beklemiyoruz insan bi tlf ederdi. Dicemm her ailede mutlaka bi gıcık olacagın insan cikiyor