sadbarbie kelebekleriseverim soğan suyu ve kekik çayı dene %100 gelmesi lazım benim düşükten sonra düzensizleşti öyle yapmıştım
kelebekleriseverim sadbarbie kııaaazz için dışım soğan kekik oldu bşr haftadır içiyorum 😒 bugün doktora gittim farklı bi nedenden ötürü gitmişken rahme de baktırdım duvar kalınlaşmış olursun bu ara dedi de bakalım
kelebekleriseverim Nurtrhnx1 olmadım 🥹 doktora gitmiştim farklı sebepten ötürü rahme de baktı kalınlaşmış olursun bugün yarın dedi bekliyorum 🥲
Nurtrhnx1 kelebekleriseverim Bence kalınlaşma olsa çabuk cabuk olmasın tabi çevremde gördüm kişilerden gördüğüm kadarıyla söyliyorum . Tabi dr daha iyi bilir
Nurtrhnx1 kelebekleriseverim Kuzum kalınlaşmanın olduğunu söylemiş ya doktor . Bi kuzenimdede bu durum vardı hamilemiyim diye dr gitmişti doktor kalınlaşman var demişti bi ay sonra regl oldu.Anlatmışımdır umarım.🌸
kelebekleriseverim sadbarbie tatile gidicem hani olmam gerek ya inat gibi gelmiyo velet sjsjjzkdlx yoksa gunum geçti aynen
sadbarbie kelebekleriseverim tamm bende neden gecikti acaba dedim haaa şimdi anladım verdiğim cevabı olman lazım diye gecikti ahahah 😂😂😂
kelebekleriseverim Babyface kuzum ev aktar dükkanına döndü hiçbir işe yaramadı :/ bekliyorum artık kafaya taktıkca gelmiyor