Yusra Maşallah bu ne tutku 😂 yok ya ben kendi kendime şey yapamam hiç böyle bir alışkanlığım olmadı olsa da olur olmasa da olur kafasındayım
Orgazm
Pembepanterr bedenin rahatlamaya ihtiyacı var ama ? Bosalmadigimda aşırı sinir gergin oluyorum hop 3 dkk da pamuk 🤪
Yusra kız benden eşim böyle olduktan sonra sinir küpü oldum yoksa ondan mı acaba 😂😂
- Düzenlendi
eess0 valla çok iyi ne güzel aklıma viblatör geliyorda onuda burda okumuştum ama alamam eşimin kartını kullanıyorum görürse çok sinirlenir 😒
Pembepanterr çok geçmiş olsun öncelikle canım 😔
Eşinle konuşmadın mı bu durumu? Seninde ihtiyacın olduğunu? Ters tepki mi verir konuşursan
Pembepanterr eee yani mesela ben az önce yaptım okadar rahatım ki
Yap diyorum yapmıyorsun bacım gece dene
Yusra aaa ben şok önceden melektim kocam ne zaman böyle oldu ben sinir küpü deli oldum koca 2 sene aman uğraşasım gelmiyor o enerji yok yani bende
eess0 teşekkür ederim canım konuşmadım ben biraz utangacım ve onun yapısını bildiğim için konuşmak istemiyorum ben bu haldeyken sen kendini düşünüyorsun derse haklı gururu incinir bence
Yusra siz hiç viblatör kullandınız mı?
ipek2022 bende ameliyathane hemşiresiyim bi adam da poposuna şişe sokmuştu soda şişesiydi sanırım kırılmıştı ameliyat olmuştu gece 4 de be sövmüştüm adama sabaha kadar ameliyatta kaldım uykusuz uykusuz 😀 zevk anlayışınıza sıçıyım dediydim. Genel cerrahımız vardı şey demişti limonlu soda şişesi bu ahahaha be güldüydüm ya
Pembepanterr kendine daha elinle o hissi vermeden tadına bakmadan viblator mu ne bok ondan kullanmadım
Sol orta parmak sok çıkar sağ parmağın ile okşa dilini kız beni deli ettin He
elifdedimbededim daha neler ya kız nasıl becermis kırmayı salak penis yok sanki
Adam da haklı mk soda tanesi 4 tl 🤣
Yusra tamam reis sakın oll asjhjjf
Pembepanterr doğru tabi o şekilde tepki verebilir. Öpüşme falan oluyorsa seni tatmin etmek istemiyor mu sonunda?
eess0 oluyor tabi ki istiyor dile getiriyor ama ben genelde kaçıyorum 😂😂 üşengeçligimden
Pembepanterr kaçma bence istediğini belli et sende. Sonuçta senin de ihtiyacın bu
eess0 aynen öyle ama utanıyorum yaa söyleyemiyorum
Pembepanterr utanma dediğim gibi ihtiyaç sonuçta bu canım
Pembepanterr bir yaptiramadim bea. Olamam sakin falan