kelebekleriseverim Etipetito şaka bi yana tamamen şehir efsanesi bence 🫠hatta arada dalgasını geçer eşim yüzüne bosalayım maske yaparsın falan diye sjsjjssjkssmskl ama inandırıcılıgı yok bana kalırsa
Etipetito kelebekleriseverim ya bir kaç kişiden faydası var diye duydum dedim ben en iyisi peridede ki ateşli gacılara soriyim doğruluğu varmı diye😊😄
Etipetito TombulHatun Vala bilsem faydası var hemen sürerim eşime söylerim kapalı bir kaba boşalır ziyanda etmem artık ben 😂😂
Ask_hosmus TombulHatun offf zaten mide bulantısı var iyice bulandı, buram buram kokusu geliyor 😂😂 bi süre kokusunu bile duyamıcam ama olsun 🤧
ipek2022 Etipetito bunu ancak kendin yaparak öğrenirsin 🤣 Ama belli ki devamlı yapman gerekiyor en az 1 ay yap bence o zaman görürsün değişiklik var mı Test etmiş olursun bizde öğrenmiş oluruz 😂 Herkesin spermi kokmaz benim eşimin ki hiç kokmuyor Acaba yediği içtiği ile alakalı olabilir mi sigara içmiyor alkol yok 🙄😏
Etipetito TombulHatun O kadar güzel tarif ettin ki resmen hissettim o sıcaklığı ay😅 Böyle söylüyorum ama yok be ya ben yapamam ben yok ben ııı🤣
Etipetito Ask_hosmus Kız senin değişik maskelerin vardı bişeyleri karıştırıp sürüyordun yüzüne😆 spermde sürmedin mi faydası varmı yokmu söylerdin bize😂😂
knb22mm Etipetito evet çok doğru, vajinam çok mükemmel eşim hep oraya boşaldığı için, bebeden sonra da kondoma boşalıyor mecbur artık ilişki sonrası komdomlarımız daha güzel görünmeye başlıyorlar😏 ya sabır
Etipetito knb22mm Hayır ya işe yaramıyor inanmayın böyle şeylere demek çok mu zor ya illa biri çıkıp itici itici konuşacak
knb22mm Etipetito aklın yok mu düşünemiyor musun ? İtici itici soru sorup cevabını alınca zoruna gidiyor