ipek2022 Etipetito krem sürüyormuş gibi düşün veya yumurta akı tam bunu yazarken yumurta yiyor olmam 🤣🤣🤣🤣🤣
ipek2022 Etipetito ahahahh kız nasılda kolay böyle vazgeçiyorsun dene bence 1 kereden bir şey olmaz 🤣🤣🤣 devamı da gelir zaten 🤣🤣🤣
Etipetito ipek2022 Bir kere yapıp cildim bebek gibi olucaksa yaparım ahaha spermden bekledigim performans 😂
Enerciii Etipetito ah bu dert herkeste var canım yaa ya makinayla lazer tarzı işlem yaptırcan yada genetik tir o Kimisinin yüzü pürüzsüz😂
zarifhanim Etipetito Hava aldığı an bakteri toplar, güzelleşeceğim diye daha sağlıksız hale gelir cildiniz, sakın denemeyin. Umarım şaka yapıyorsunuzdur 🥲
Etipetito zarifhanim yok canım ya öylesine sordum inanmıyordum zaten ama burda bir kaç kişi işe yarıyor fln diyince acaba mı diyor insan☺
A1L2 Etipetito 😂😂😂 mis gibi bakımlar varr çiçek gibi kokuyosunn, güneş kremleri varr Biz sperme gidiyoruz Bu dananın mis gibi kırmızı eti varkenn İşkembesinden zevk almak gibi bişey 😂😂😂😂
Etipetito Den2017 Lan sperm cilde iyi geliyor diyen tayfa hani nerde çabuk gelin buraya neye dayanarak öyle dediniz ulen😅
Den2017 Etipetito bilmiyorum ben bi kaç kere denedim aksine yaktı sivilcelerimi çoğalttı daha yapmadım 😂 belkide bana yaramamıştır