Etipetito TombulHatun O kadar güzel tarif ettin ki resmen hissettim o sıcaklığı ay😅 Böyle söylüyorum ama yok be ya ben yapamam ben yok ben ııı🤣
Ask_hosmus TombulHatun offf zaten mide bulantısı var iyice bulandı, buram buram kokusu geliyor 😂😂 bi süre kokusunu bile duyamıcam ama olsun 🤧
Etipetito Ask_hosmus Kız senin değişik maskelerin vardı bişeyleri karıştırıp sürüyordun yüzüne😆 spermde sürmedin mi faydası varmı yokmu söylerdin bize😂😂
knb22mm Etipetito evet çok doğru, vajinam çok mükemmel eşim hep oraya boşaldığı için, bebeden sonra da kondoma boşalıyor mecbur artık ilişki sonrası komdomlarımız daha güzel görünmeye başlıyorlar😏 ya sabır
Etipetito knb22mm Hayır ya işe yaramıyor inanmayın böyle şeylere demek çok mu zor ya illa biri çıkıp itici itici konuşacak
knb22mm Etipetito aklın yok mu düşünemiyor musun ? İtici itici soru sorup cevabını alınca zoruna gidiyor
Enerciii Etipetito adamdan bunu isteyip daha da şeyini kaldırma bence havasından geçilmez dalgasını yapar durur 😂
Etipetito Enerciii Ahaha zaten inşallah faydası.yok diyenler olsada bende.istemesem diyorum sonra der nerden öğrendin fln Not perideyi bilmiyor 😂
Enerciii Etipetito aman oda kalsın boşver yapma o tarz şeylerde sürme yüzünü bi arada bana Dediler dogumdan sonra bebegin sidigini yğzğne sğrersen Sivilceler geçer yok Anne sütünden yüzğne sğrersen şöyşe olur vs denemedim bana biraz saçma geliyor 😂
Etipetito Enerciii Ya işte bencede saçma ama bu aralar çok duydum spermi fln insan bir acaba diyor yani😂
Enerciii Eskobar kız bebek sidigi spermden güzeldir yeni dogan sidigi kokusuz katıksız hadi o bile okey yani 😂😂