Denize girerken tampon kullanan bacılarım beni bir aydınlatabilir mi? Nasıl yerleştireceğim? Tekne ile gideceğiz atladığımda sorun olur mu? Çıkar çıkmaz hemen mi değiştirmem gerekiyor? Değiştirecek yer yok birkaç saat (3-4) kalması sorun oluyor mu?

mlykk parmakla yerleştireceksin 😁 itele iteleyebildiğin kadar 3 4 saat sonra değiştir ama ilerlet baya içeri

mlykk aşkım tamponda kullandım ama denizde havuzda dahada şişiriyor kendini ben çok güvenilir bulmuyorum hep bir tedirginlik. Adet kabı kullanmaya başladım 1 yıldır. Mis. Adetliyken değil gibisin temizlik hijyen o biçim. Bir şans ver

Valla ben yaz aylarında evde bile tampon kullanıyorum ilk 3 gün. Çok rahat ediyorum ama çıkarmasını sevmiyorum sistigi için biraz icini gidikliyor insanın. Suya atladiginda vs çıkmaz korkma, iyice ittir parmaginla içeriye. Maksimum 4 5 saat sonra değiştirmen lazım toksik şok sendromu olmaman için

sureleddin hap değil canım adet kabı. Trendyola yaz bir sürü seçenek çıkıyor. Ben şimdi hangi marka aldım hatırlamıyorum. Boyutuna dikkat et öyle sipariş ver. Youtubede kullanım videoları var öncesinde izledim siparişim geldiğinde çok kolaylık yaşadım. Bir kere alışırsan daha vazgeçemezsin o rahatlıktan