Enerciii O uzun bogaz çorap giyen erkeklerin coğunda görulen bisey.Benim babamla kayınpederimin alt bacaklarında kıl yok mesela neden diye sordum ikiside bilmem kızım çoraptan olabilir demişlerdi😅birde uzun sure giymişlerya vakti zamanında çalışırken,evin içinde otururken vs corap lastikleri zamanla dökmüş ordaki kılları😀

Yasak_elma valla eşimin ne bitane uzun bogazlı kazagı var asla giyemez be de uzun çorap giymez hatta ben kışın ortasında donarım çorapsız üşümüyormusun derim evde çorap mı giycem der 😂 bence genetik babasının bacagında komple kıl yok hatta geçen görümceme yanında mesaj attım baban lazere mi gitti diye Adam atletle dolaşır bir tane kıl görmedim anneside öyle ne kolunda ne Sırtında hiç yok Açık giyer kadın kaşını bile almaz yani agda magda hak getire çünkü yok 😂

Deleted18 aynen dinle pek alakası yok Malesef Sorsam Subhaneke bilmez allah affetsin tabi

Enerciii Benim annemde yok birtane kıl ne bacağında ne kolunda ne bıyık vs hicbiryerinde kaymak gibidir.Babamdada pek yoktur ama nedendir bilmem alt bacağında hic yok benbeyaz sanki agda yapılmış gibi ki agdayla uzaktan yakından ilgisi olan biri degildir babam zaten bildigin klasik eski anadolu erkegi. Alt kollarında vardır biraz üstünde omuzlarında hic yoktur benden bile tüysüz ayol adam😀Imreniyorum valla benim heryerim tüy.Ömrümün yarısı tüylerimle cebelleşmekle geçiyor hiç anneme babam cekmemişim ya🤦‍♀️

Enerciii Benimde görümcelerim pürüzsüzdür, 1 tane kıl bile yok vücutlarında, kaynanam da öyle 61 yaşı var ömründe hiç bıyık kaş bile almamış, kaşları doğuştan düzenli bıyık falan sıfır. Eşimde onlara çekmiş kılları var ama sap sarı hiç gözükmüyor😂 valla gen kaderdir diyorum ben

MedavikPastam kesinlikle gen kader ve adaletsizlik ben gece gündüz kıl saçmalıgıyla ugraşırken neden kılsızlar anlık denize bile gitmeye karar verebiliyor😂😂

MedavikPastam çok şükür bende de pek yokda kaynana tarafımda var benimde şimdi benim kızlar küçük onlar biraz kıllı görünüyor acaba dökülür mü zamanla bilmiyorum hiç 🥲

zehirlisarmasik kaç yaşındalar? Dökülür canım çocuk onlar daha genç kız olana kadar çok değişiklik olacak vücutlarında. Ben kıllanmaya adet olduğum günden beri başladım 11 yaşımda😂😂

MedavikPastam kız biri yenidoğan bir de 3 ,biliyorum o dönemde tüylenme olduğunu da bunların kasık, omuz,kollar falan erkek gibi kaynanamla görümce de tüylü ya onlara çeker diye korkuyom bende kesin dökülür mü yani😅😅

zehirlisarmasik Tam dökülmesede bi miktar azalır büyüyene kadar😁Aman ne dert ediyorsun gelirler 17 yaşına lazerle temizletirler en fazla. Onların devrinde daha da gelişir teknoloji, bakım ürünlerj falan dert etme😁😁

Enerciii bundan pek umudum yok ama jilet yada ağda sonrası limon yağı sürmek kıl köklerini zayıflatıyormuş arkadaşım denemişti memnundu bende aldım bakalım işe yarayacak mı

zehirlisarmasik Yaşları kaç eğer bebeklerse karınca yumurtası yağ kullan.Ilerde tüysüz oluyorlarmış bebekken karınca yumurtası yağı kullanılan kişiler.ben kızıma kullandım.Biri 9 aylıkken biri 10 aylıkken iki şişe kullandım

zehirlisarmasik Orjinal karınca yumurtası yağı aldım büyük bi aktardan birini bi aktardan birini bi aktardan aldım.Hem ürünleri karşılaştırdım orjinaldi iki üründe.Nurs lokman hekimin aktarı var bizim burda ordan aldığım daha içime sindi neyse.İnternet ortamında da çok satılıyor ama orjinal değil diye yorumlar okudum ve cok uyguna geliyor fiyatı bende inanmadım açıkcası🤔🤨oyüzden gittim büyük aktarlardan aldım.Normal bebe yağ gibi kullandım ben canım.Her banyodan sonra masaj yağı yaptım heryerine yedirdim.Amaa Ilkten kücük bi kısmına sür bebeğinin eger kızarık tahriş vs yapmazsa heryerine sür.Alerjisi varmı yokmu bak önce sonra kullan kuzum.Ben bebeğimin yüzüne,faullerine,çesine,bıyık kısmına da sürdüm inşallah faydasını görür kızım🤗