• Duyuru
  • Görümcem sürekli çok karışıyor

Merhaba Kızlar, 22 yıllık evliyim ve Üç tane çocuğu var. 2 tane görümce var . Küçük görümcem Hayatımıza çok karıṣıyor Yurt dıṣında yaṣadığmız halde. Eşimin Dükkanı var iyi kazanıyor, Türkiyeye geldiğmiz zaman küçük görümcem Eşimle ve tabii Eniştesi de var iṣin içinde de sürekli birṣeyler satin alma ve Bankaya para yatırma peşinde ve hep yanımızdalar bütün Tatil boyunca. Her defasında Türkiye geldiğim de tatilim zehirli oluyor bu yüzden. Eşim bundan rahatsız değil tam tersi hoṣuna gidiyor. Anladım ki Görümcem ve kocası eşimi kullanıyor para için. En son yazlık aldı Eṣim ama döṣemeyi görümce yapıyor. Ben yurt dıṣında çalıṣtığim için gidemedim. Ama bana sorulmuyor nasıll döṣeğelim diye gidemediğim halde. Bana söylermisiniz ben bu görümce ve Kocası ile ne yapmalıyım?

Mehtap11 kaç yaşında kadınaın 22yıllık evlisin bikere hayırdır yani yurt dışında çalılıyorsun yaşıyorsun maddi özgürlüğün var çalıştığına göre
    Eşini uyar önce hayırdır de benim evim benim zevkim sorılmuyor
    Görümcenede aç telefonu konuş açık açık derdini anlat baktın anlamıyor görüşme bile uzaklaştr hayatından

Mehtap11 türkiyede şartlar malum sizde dolar euro olunca :) size takmışlar kancayı işte :) cok normal 🤦🏽‍♀️😂 siz almak 500 600 bin dolar biz almak 11 bin tl :) keske benimde yurt dısında yaşayan akrabam olsa bende onlara dadansam 😂
      bütün yazdıklarımı unut 🌝😂😂😂
      ..
      yüz verme derim sinir olduğunu belli et bir şekilde gerekirse eşinle konuş o kullanıldıgını anlamıyor ama sonu gelmez bunun.. evi kendi döşücem diye arada kendine birsey alma olasılığı cok yuksek :)

Babyface
      Evet çalıṣıyorum öyle sandığınız gibi çok değil haftada iki gün daha yeni başladım. Bunu kendim için yapıyorum iyi geliyor kendimi dışarı attım böyle sinir olmaktansa çünkü 10 sene Eşimin yanında çalıştım yeter artık dedim

Mehtap11 22 senelik evlilikte kocanıza ve görümcelerinize hala lafınızı söyleyemiyorsanız biz ne yapmanızı nasıl diyelim. Belli ki yaşınız da var cahil değil kimse açık açık herşeyi söylemeniz gerek. Bizde yurtdışındayız tr ye gittiğimizde o bu şu değiş kendi tatilimizi kendimize göre yapar kimseyi plana dahil etmeyiz. K. Bakmayın ama eşinizi biraz pohpohluyorlarsa eşinizde egosunu tatmin etmek istiyordur farkında olmadan.