mavihuylu MedavikPastam demi doğru hatırladım bende gerçekse zaten iğrenç eğer bi kafa fantezisi ise daha da iğrenç
MedavikPastam mavihuylu gerçek olsa gelip burda bal döke döke anlatmaz, full trol geçiyor, hem yorumlarada cevap vermemiş zaten.
Eskobar hosbuldum iyi bok yemişsiniz sen bi nevi tecavüze uğramışsın ve böyle bişey kızının başına gelse kızına nasıl davranacağınıda öğretmişsin bebekler olayları unutur evet sizin yaptığınızı unutur ama ne hissettiğini asla unutturamazsın inşallah trolldür bir insanı daha bu uğurda feda etmeye dayanamayız biz
beyzan77 hosbuldum eşine kızıyosun da bi tane tekme atamadın mı eşine.. Emiyor ya hani.. Anlamasa bile hissetmiştir senin surat ifadenden… Emeceği Max yarım saat 1 saat neyi bekleyrmiyorsunuz anlamıyorum valla.. Şimdiden böyleyse eşiniz çocuk 1 2 3 yaşına gelince de önünde yapın nasılsa anlamaz
sutbs hosbuldum bence hoş değil oğlum 20 aylık bir kere bile yanında ilişkide bulunmadık baska odaya gecer yapariz ,bir kere bile abdestsiz emzirmedim (belki farketmeden olmuştur bilmiyorum 😃)hatta dün ilişki yaşarken kapı acıktı direkt eşim kapattı kapıyı oğlum başka odada uyuyordu evet ama aniden gelir diye .Eşinizi uyarın bu konuda bilinç altında kalmaz ama kötü bir şey abdestsiz şekilde emziriyorsunuz bide vicdan azabı çekmeniz çok normal
eess0 Şaka falandır inşallah.. 1 yaşında bebeğim var ve doğduğundan beri bebeğimin yanında bırak oralı, elleşmeyi, dudağımdan öpmez bile eşim. Çok iğrenç bir durum buna maruz kalması, yazık
Merymee MedavikPastam bunu yazmaya gelmiştim yemin ederim Altına da başka biri biz çocuğumuzun önünde ilişki yaşıyoruz bazen göz göze geliyoruz sanki anlıyor gibi , bakıyor bize yazmıştı onun çocuğu da 11 aylık falandı . o kadının hesabını kapattılar sanırım birde üstüne annelik sorgulamaktan ben askı yemiştim 🤦🏻♀️ Ne kadar arsız ve igrenc postlar var ya gerçekten bunların sonu ensestlige kadar gidiyor ayrı bir fantezi türü
bogurtlenliturta hosbuldum özür dilemeden söylüyorum iğrençsiniz, bunu engelleyebilirdiniz benim eşim böyle bir şeyi teklif dahi etmez ama diyelim ki etti cevabını çok güzel alır suratının ortasına. Eşiniz ayrı siz ayrı garipsiniz, çocuğunuz anlamıyor sanmayın hersey bilinç altına işliyor.
Goat hosbuldum Kusura bakmayında tek kelimesine bile inanmak istemedim çokkk saçma.kocanız okadarmı kudurdu iki saniye cocugu emzirmenizi bekleyemedi.iki dk emzirmeyi bekleyemiyorsa hic iradesi yok demekki. Ne demek cocuk uyumuyor. Bir insan nasil bukadar sirf kendini dusunebilir mantık dısı.yok engel olamadım bana sunu yaptı bunu yaptı he yapma desende yapti diyelim elin kolun yokmu ayagin yokmu itekle adamı ki buna bile gerek kalmaz bir baba bu denli arsız dusuncesiz olamaz.o yuzden tamamennn hayal urunu….
delicee hosbuldum kusura bakma da linçlemek az kalır sana mide bulandırıcısınız sonra yeni nesil arsız ahlaksız diye yakınıyor insanlar ben ilişki başka oda da yaşanıp bitince bebeğim uyanırsa gusül almadan emzirmeye çekiniyorum şu yaptığınıza ne söylense az o küçücük masum için o kadar üzüldüm ki şuan…
aramizdakalsin hosbuldum ne biçim insanlarsınız ya. Bebeğimle aynı odadayken bile izin vermem. Kocanıza bi hayır diyemiyorsunuz. Bi çırpıda çıkarıp yapmaya başladı ne ? Kafasına geçirdim mi tekmeyi 3 metre uzatırım adamı. Evet kızın etkilenir. 11.5 aylık bir bebek de her şeyi net görür.
Pembebattaniye MedavikPastam değil malesef aynı post yüksek ihtimal aynı kişi kidste de açmıştı bu postu çok linçlenmişti hatta
MedavikPastam Pembebattaniye Ben de o yüzden diyorum işte aynı postu kidsde de açmıştı maksadı sadece insanları kışkırtmak
birazkonusalim MedavikPastam aaaa inanamıyorum neden böyle bir şey yapar ki bir insan pedofili pislik zihniyetli pislik Allah belasını versin eğer yalansa oha ya her türlü pisliği görüyoruz da böyle şeylere bebekleri alet ederek nasıl muhabbet açıyorlar inanamıyorum iğrenç pislikler