TombulHatun hosbuldum ben kızım bizim odada uyurken bile salona gidiyorum nasıl bir çırpıda indirdi hiç mi elin kolun yok tekmeyi suratına koyar yeltendiği an kalkar giderdim nasıl müsade edersin buna bu nasıl pis bir zihniyet bir kereden birşey olmaz ne demek ya ben kızım sesimizi bile diğer odadan duymasn diye dikkat ederim. Pişmanmışsın pehh yaptıktan sonra ağla dur burda şimdi yazık o çocuğa
Babyface hosbuldum anne baba kızının yanında öpüşsün koklasşsın sevsin birbirini ama fantezisine bebeği alet etmiş gibi.. Hoş değil ya bebek ortada varken anlamaz dense bile ona saygı dıymak lazım lütfen bebeğiniz uyurken başka odada yapın
eloo hosbuldum nasıl engel olamadınız anlayamıyorum. Kalkıp gitmek çok mu zordu ya da sizin de mi işinize geldi. Hiç utanmadınız mı ya oğlum 11.5 aylık onun yanında böyle bişey yaptığımı düşünemiyorum bile.
nuryollanna hosbuldum bebeğiniz de kücük değilmiş. Ama “yapma olmaz” demekle hala yapıyorsa siz izin vermissiniz kusura bakmayın.
Pembebattaniye MedavikPastam değil malesef aynı post yüksek ihtimal aynı kişi kidste de açmıştı bu postu çok linçlenmişti hatta
Afrodit hosbuldum terbiyesiz insanlar pis zihniyetli insanlar kimse hafifletmesin nasıl bir sapkınlık sende istemesen vururdun tekmeyi yırtardım yüzünü ben oğlum uyurken başka odaya gidiyorum aynı oda bile değil yıkanıp yanına gidince bile tuhaf oluyorum yazacak çok şey var ama susuyorum inşallah trolsündür.
MedavikPastam Afrodit Kız boş yere yorum yapmayın, 1 ay önce happy kidstede aynı bu yazıyı paylaşmıştı, 1000 tane linç yedi. Maksat insanları kışkırtmak. Yine aynı postu burda açmış salak😂
Deleted_12 Afrodit emziriyorken s..kti engel olamadım kocama yardım edin 😂😂😂😂 Ay şaka maka gerçekten hos degil benim eşim hayata öyle birşey yapmadı yapmazda çocuk ne zaman uyudu başka odaya ceker işini halleder olur biter ama çocuğun yanında onu yapmış bunu yapmış yok asla
mavihuylu MedavikPastam demi doğru hatırladım bende gerçekse zaten iğrenç eğer bi kafa fantezisi ise daha da iğrenç
oglumcnm hosbuldum ay yok artık bacım . Cocuğu emzirirken insan şeyini yalatır mı . O ne öyle ya. Uyumuyosa uyumuyo yani kocanız da kudurmuş . Çocuğun görmeyeceği bi yerde olsa yine anlarım hadi ama resmen kucağınızda .
deryadeni hosbuldum midemi bulandırdınız gerçekten. Ben kızım aynı odadayken bile haraketlerime dikkat ediyorum doğduğundan beri cidden iğrenç yok artık yani. Hadi kocan mal sen neden kızını bırakmadın emzirirken böyle saçmalık görmedim
mavihuylu hosbuldum bu konu sanırım kidste de açılmıştı.. yorumsuz yani hiç çenemi yoramıycam Rabbim akıl fikir versin
MedavikPastam mavihuylu gerçek olsa gelip burda bal döke döke anlatmaz, full trol geçiyor, hem yorumlarada cevap vermemiş zaten.
Eskobar hosbuldum iyi bok yemişsiniz sen bi nevi tecavüze uğramışsın ve böyle bişey kızının başına gelse kızına nasıl davranacağınıda öğretmişsin bebekler olayları unutur evet sizin yaptığınızı unutur ama ne hissettiğini asla unutturamazsın inşallah trolldür bir insanı daha bu uğurda feda etmeye dayanamayız biz