Yasak_elma sacmalamaengin Amacı sizi ayırmak degilmi bacım ha ogluna yapıp yedirmiş ayırmış ha sana öyle düşün birde🤨
MedavikPastam Yasak_elma Zorsunuz kanka çekilmiyorsunuz hele ikizler burcu ile koçun gölgesi yan yana gelmemeli😂😂😂
Yasak_elma MedavikPastam Anaa hangi koç dedirtti sana bunu aşkom de bana itiraf et bi koç kadını olarak şoklardayım şuan😮😥
MedavikPastam Yasak_elma Eskiden koç olan bi kaç tane kız arkadaşım vardı onlar bende kötü tecrübe bıraktı☹
Sedaa MedavikPastam kim demiş anlaşamaz diye 😂 ben bir koç kadınıyım ve herkesle hemen arkadaş olabiliyorum. Koç diyince niye aklınıza hep zor kadın olarak algılanıyor. 😂 Ha şöyle zordur, biraz inatızdır o kadar. 😂
bitterdelisi24 Nurtrhnx1 ve de cok guzeldir , ve de cok akıllı zeki cok kurnazdır ve de mükemmeldir ve de harikadır ve de vedeee😂
Nurtrhnx1 bitterdelisi24 Asil bi burç 🤭😁Ama gerçektenn çok sinirli onun suyundan gitmeyeni kan kusturur 🤧
Nurtrhnx1 @Afrodit @sacmalamaengin @Enerciii @Deleted_12 Kaynanalarda böyle bir uygulama kulansa abooo 😂🤧 Allah göstermesin arkamızdan ne atıp tutarlarr 😂🙄
Afrodit Nurtrhnx1 Ay neler neler konuşurlar evimizin dağınık hallerini ararlar hahhah ayırma büyüsü hakkında yardım oğlumu nasıl kurtarırım 😂